icon

Kyret bez kontroly

12. aug 2025

Dobrý deň dámy, prosim o radu. Včera utz 7+1 podla ms ale podľa utz 6+6 s tým ze nebola akcia. Zajtra mám ísť kyret. Žiadnu kontrolu nespomenul. Ake mate vy skúsenosti, ak máte, počkať este na kontrolu u iného dr napr alebo rovno kyret? Ďakujem

pribinak
12. aug 2025

Kľudne chod na kontrolu k inému gyn. Je to tvoje právo

autor
12. aug 2025
@pribinak

Kľudne chod na kontrolu k inému gyn. Je to tvoje právo

@pribinak ďakujem no budem musieť niekoho narýchlo nájsť. Aj mm si myslim ze boli ok nejaké zvláštne celé. 8mm to malo

dory11
12. aug 2025

Iní lekár akcia srdiečka nemusí byť vôbec vidieť v tomto týždni upratovať preto vedsinu objednávku cca 8tt

zuzkaa1991
12. aug 2025
@anonym_autor

@pribinak ďakujem no budem musieť niekoho narýchlo nájsť. Aj mm si myslim ze boli ok nejaké zvláštne celé. 8mm to malo

@anonym_autor v nemocnici kde by vam isli spravit kyret tiez robia kontrolné sono...alebo počkať kym sa samo pusti je to nizky tt ja som mala MA v 12tt.takze na kyret som musela.ist a chcela ist kedze uz vacsie babo bolo....tam.mi spravili sono den ked som sa isla objednať v piatok objednali ma na pondelok obe dni mi spravili usg a uistili sa ze babo nezije

vevesh
12. aug 2025

Urcite by som zajtra na kyret nesla a objednala sa na kontrolne sono k inemu. Alebo by som sa dohodla s lekarom, ze cakam a pridem este raz o tyzden, nech ma prezrie...osobne som pri MA mala minimalne 2 kontrolne terminy, raz 4, lebo nevedela doky zhodnotit, ci ide o prosperujuce alebo neprosperujuce tehotenstvo....

veklipo
12. aug 2025

V nemocnici urcite robia kontrolne sono. Mne robili den pred kyretom aj v den kyretu.

autor
12. aug 2025

Baby a myslíte si, že keby počkám na samovolny potrat doma :( zvladla by som to? Ake komplikácie mozu nastať?

kiki68
12. aug 2025
@anonym_autor

Baby a myslíte si, že keby počkám na samovolny potrat doma :( zvladla by som to? Ake komplikácie mozu nastať?

@anonym_autor v takom tyzdni sa nema velmi co stat, telo si mozno aj poradi. Ked silno nekrvacas, nemusis na kyret. Ten je dobry ked tam nieco ine nesedi, napr rastie hcg a ta bublina bez plodu, ten vak, alebo su v nom bunky a nie plod ( ako sneh na sono ).

autor
12. aug 2025
@kiki68

@anonym_autor v takom tyzdni sa nema velmi co stat, telo si mozno aj poradi. Ked silno nekrvacas, nemusis na kyret. Ten je dobry ked tam nieco ine nesedi, napr rastie hcg a ta bublina bez plodu, ten vak, alebo su v nom bunky a nie plod ( ako sneh na sono ).

@kiki68 ahoj práveže vôbec nekrvacam,, co som si ale vsimla posledné 2-3 dni sem tam mam na papieri do zlta špinenie (výtok) nezapachajuci co som pred tehu nemala. Tak ci sa tam nieco nezačína otvárať lebo co 🤷

kiki68
12. aug 2025
@anonym_autor

@kiki68 ahoj práveže vôbec nekrvacam,, co som si ale vsimla posledné 2-3 dni sem tam mam na papieri do zlta špinenie (výtok) nezapachajuci co som pred tehu nemala. Tak ci sa tam nieco nezačína otvárať lebo co 🤷

@anonym_autor uvidis, urcite este kontrolu a v nemocke to mozu aj iba mwdikamentozne riesit. Daju tabletky

mogaa
12. aug 2025

počkala by som a v nemocnici si dala termín o týždeň dva...tam by ti inak mali robiť opäť sono

anonym_bf5b66
12. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som mala akciu srdiečka 6+6.. áe na tvojom mieste by som určite pockala, mohla si mat aj posunutú ovulaciu,, to srdiečko sa môže objaviť aj neskôr, kyret by som odložila o týždeň. Alebo ako píšu vyššie pockalaa ny som na samovoľne krvácanie, v to. Týždni to je ešte ok

cukroska
12. aug 2025

@anonym_autor Mňa nechali týždeň čakať v 12tt .