Kyret bez kontroly
Dobrý deň dámy, prosim o radu. Včera utz 7+1 podla ms ale podľa utz 6+6 s tým ze nebola akcia. Zajtra mám ísť kyret. Žiadnu kontrolu nespomenul. Ake mate vy skúsenosti, ak máte, počkať este na kontrolu u iného dr napr alebo rovno kyret? Ďakujem
Kľudne chod na kontrolu k inému gyn. Je to tvoje právo
@pribinak ďakujem no budem musieť niekoho narýchlo nájsť. Aj mm si myslim ze boli ok nejaké zvláštne celé. 8mm to malo
Iní lekár akcia srdiečka nemusí byť vôbec vidieť v tomto týždni upratovať preto vedsinu objednávku cca 8tt
@pribinak ďakujem no budem musieť niekoho narýchlo nájsť. Aj mm si myslim ze boli ok nejaké zvláštne celé. 8mm to malo
@anonym_autor v nemocnici kde by vam isli spravit kyret tiez robia kontrolné sono...alebo počkať kym sa samo pusti je to nizky tt ja som mala MA v 12tt.takze na kyret som musela.ist a chcela ist kedze uz vacsie babo bolo....tam.mi spravili sono den ked som sa isla objednať v piatok objednali ma na pondelok obe dni mi spravili usg a uistili sa ze babo nezije
Urcite by som zajtra na kyret nesla a objednala sa na kontrolne sono k inemu. Alebo by som sa dohodla s lekarom, ze cakam a pridem este raz o tyzden, nech ma prezrie...osobne som pri MA mala minimalne 2 kontrolne terminy, raz 4, lebo nevedela doky zhodnotit, ci ide o prosperujuce alebo neprosperujuce tehotenstvo....
V nemocnici urcite robia kontrolne sono. Mne robili den pred kyretom aj v den kyretu.
Baby a myslíte si, že keby počkám na samovolny potrat doma :( zvladla by som to? Ake komplikácie mozu nastať?
Baby a myslíte si, že keby počkám na samovolny potrat doma :( zvladla by som to? Ake komplikácie mozu nastať?
@anonym_autor v takom tyzdni sa nema velmi co stat, telo si mozno aj poradi. Ked silno nekrvacas, nemusis na kyret. Ten je dobry ked tam nieco ine nesedi, napr rastie hcg a ta bublina bez plodu, ten vak, alebo su v nom bunky a nie plod ( ako sneh na sono ).
@anonym_autor v takom tyzdni sa nema velmi co stat, telo si mozno aj poradi. Ked silno nekrvacas, nemusis na kyret. Ten je dobry ked tam nieco ine nesedi, napr rastie hcg a ta bublina bez plodu, ten vak, alebo su v nom bunky a nie plod ( ako sneh na sono ).
@kiki68 ahoj práveže vôbec nekrvacam,, co som si ale vsimla posledné 2-3 dni sem tam mam na papieri do zlta špinenie (výtok) nezapachajuci co som pred tehu nemala. Tak ci sa tam nieco nezačína otvárať lebo co 🤷
@kiki68 ahoj práveže vôbec nekrvacam,, co som si ale vsimla posledné 2-3 dni sem tam mam na papieri do zlta špinenie (výtok) nezapachajuci co som pred tehu nemala. Tak ci sa tam nieco nezačína otvárať lebo co 🤷
@anonym_autor uvidis, urcite este kontrolu a v nemocke to mozu aj iba mwdikamentozne riesit. Daju tabletky
počkala by som a v nemocnici si dala termín o týždeň dva...tam by ti inak mali robiť opäť sono
@anonym_autor ja som mala akciu srdiečka 6+6.. áe na tvojom mieste by som určite pockala, mohla si mat aj posunutú ovulaciu,, to srdiečko sa môže objaviť aj neskôr, kyret by som odložila o týždeň. Alebo ako píšu vyššie pockalaa ny som na samovoľne krvácanie, v to. Týždni to je ešte ok
@anonym_autor Mňa nechali týždeň čakať v 12tt .

Kľudne chod na kontrolu k inému gyn. Je to tvoje právo