icon

Mäkký krčok maternice v 17. týždni tehotenstva

leona1234
25. feb 2025

Dobrý deň, zajtra ma čaká serklaz, dnes som bola na vyšetrení, a mám krčok 3,2 cm v 17tt. A krčok už veľmi mäkký. Mal niekto podobný problém? Dokedy ste vydržali? Moja pozitivita úplne klesla. Pozerám do bielej steny a nevladzem ani plakať. Nechcem prísť znova o dieťa.

martaatram
25. feb 2025

@leona1234 ahoj ja som mala krcok v 23 tt 0,8 z mesiaca na mesiac sa mi skratil takto… spravili serklaz za ktoru som nesmierne vdacna… uplne viem ako sa citis… ale bud rada 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ja som lezala 3 mesiace doma rodila som 39 tt
Drzim silno palce ❤️🍀❤️

leona1234
autor
25. feb 2025

@martaatram to ste ma potešili. Pričom mi serklaz robia už druhýkrát a mám pocit, ze to horšie znášam. Mám ho mäkký a plus mám polyp.

kiki68
25. feb 2025

@leona1234 musis bojovat, proste bude dobre a hotovo. Ja som v tehu ratala vzdy do 24tt,ze potom uz mozu zachranovat. Hlavne neplakat, iba co tym robis zle maternici, rev si nechaj na potom. Teraz sa musis obrnit, ten spodok musi drzat v klude ta kazdu cenu. Hlavne 3,2 cm neni zle, s tym sa da nieco dobacovat. Len klud a zamerat sa na to, ze to dieta porodis zdrave aspon v 32tt. Ja ked som krvacala v tomto tehu, tak som isla sama autom do nemocky a hovorim decku „ nikde nejdes, zostanes s mamou „, mlada sa umudrila a uz tahame 23tt 😀 Drzim velmi palce

martaatram
25. feb 2025

@leona1234 verím ,že to dobre dopadne🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ❤️

leona1234
autor
26. feb 2025

@kiki68 dakujem za povzbudivé slová

leona1234
autor
26. feb 2025

@martaatram ďakujem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻