Mali ste ako 33-ročná dobré výsledky triple testov?
Mali ste v tomto veku niekto dobre vysledky tripple testov? Alebo mam rovno ratat, ze budu horsie? Ďakujem
podla toho ktore, lebo tie preplacane to su tak trochu štatistiky a nik ich ani neberu važne
Super, tak brali mi tripple ale davam si aj trisomy lebo chcem, tak asi rovno len trisomy riešit
@sisi2212 mala som dobre vo veku 30, 32, 37, aj 39, takmer 40 rokov...Neviem, ako, ale ani neviem tie cisla, len mi lekar povedal, ze je to dobre a neriesila som viac.
podla toho ktore, lebo tie preplacane to su tak trochu štatistiky a nik ich ani neberu važne
@sara07 no vsak tie tripple su tie statisticke. Tie ostatne, geneticke, co sa beru a platia sa, sa volaju inak.
Ja som najhorsie vysledky mala pri prvom. To som mala 24rokov.
Dr povedal ze to sposobil moj nepravidelny cyklus. Nie vek. To je len suhra niekolkych cisel....
Vobec som nebola na tripple ani v jednom tehotenstve. Lekarka mi to nedoporucovala, ze to je v podstate k nicomu, pre nu to vobec nie je smerodajne a casto vychadzaju zle vysledky, potom sa zeny zbytocne stresuju. Absolvovala som vo vsetkych tehotenstvach NT screening a potom v 20. tyzdni morfologicky ultrazvuk. Ak by vysiel nejaky problem, zaplatila by som si nejaky obsirnejsi a podrobnejsi test
@sisi2212 Ja som mala obe dobre v oboch pripadoch, ziadna amnio sa nekonala..porody v 35 a 37 rokoch.
Super, tak brali mi tripple ale davam si aj trisomy lebo chcem, tak asi rovno len trisomy riešit
@sisi2212 ja som mala v 34r tripple zle a v 36r dobre 😅 vzdy si davam aj trisomy, u mna to za ten pokoj je hodne tych penazi
Áno mala som v poriadku.Syna som čakala v 33 rokoch
@sisi2212 ako 34 a 35 rocna som mala tripple testy, aj vsetky ostatne testy v poriadku. Cely priebeh tehotenstva v poriadku s bez komplikacii a obe deti su zdrave.

@sisi2212 ja som bola tehu v 42 rokoch a tripple testy som mala ok