Mali ste niekto nedostatok železa v tehotenstve?
dakujem
Baby chcem sa spýtať, mne tiež zistili ľahkú chudokrvnosť, dali mi Sorbifer ale zakaždým keď ho vezmem mi je z neho strašne zle... aj som to hovorila doktorke ale tá mi povedala že nemusím brať tak ako mi predpísala ale mám ho užívať ďalej. ale ja sa bojím ho užívať, nestane sa malému nič?? ked mám len trošku znížené železo ?
v pohode to tebe a babu neubliži,ja som mala počas tehotenstva železo len hodnotu 3. 🙂
Nic sa nestane. mne doktor predpisal maltofern tabletky a tie som znasala v pohode. tiez som uzivala sorbifer a bolo mu z neho zle.
ahoj ano aj ja ho mam nedostatok a už asi 3-4 mesiac beriem Ferro-folgamu 2 x 1 tabletku ..... je to lepšie ... pri pôrode by sa mohlo stať že dostaneš šok, takže ak máš s týmto problémy tak radšej treba brať nejaké výživové doplnky a jesť veľa potravím, ktoré obsahujú železo ... ja som sa počas tohto tehu neskutočne objedla zaváranej cvikli , nakladaných olív a pór už nechcem ani vidieť 😀
ahoj, neboj, malemu nic nehrozi, ja som mala v tehotenstve stredne tazku anemiu, lieky mi nezaberali, pri cisarskom reze som stratila vela krvi a cuduj sa svete, akonahle som nebola tehotna, zelezo stupalo kazdym dnom 🙂
baby, mne lekárka predpísala tardyferon, nezapeká ma z neho, ani nemám hnačky, ale strašne ma svrbí cele telo, mám aj drobné vyrážky. Má niekto podobný problém?
NArosan od Justu je vyborny, bez vedlasich ucinkov, Ti efektivne zvyhne zelezo. Potvrdene mnohymi krvnymi testami. Narosan je v tomto super, ze ucinky sa daju velmi jednoducho otestovat
ahojte baby,nepotrebuje niekto železo (aktiferin)?mám 1 a pol balenia postúpim len za poštovné,škoda by ho bola vyhodiť,keď máte záujem píšte 🙂
ja som mala asi od piateho mesiaca nedostatok železa. Nasadila som si železo od dr.max a o mesiac som mala na kontrole železo vyššie. Teraz bývam často unavená, tak si musím dať vyšetriť opäť krv, či nemám nedostatok.
teraz je na trhu novinka-Globifer -jediné hemové prírodne železo, rýchla resorpcia, kratka doba úžívania a bez zapchy- segre ho odporučil doktor,nakolko je v 2.trimestri a potreba železa sa zvyšuje - takto si vytvorí zásoby pre seba aj dieťatko. mna po sorbifere zapekalo..
Ahojte mám takú otázku brali ste tardyferon 2hod pred jedlom alebo po jedle
Ženy mne Dr. tiež dala železo, lebo je to s ním zlé, ale mne nerobí dobre. Stále mám z neho kŕče v bruchu, ovalí má pot a hnačkujem. Čo teraz? :(
@minneta je to drahšia záležitosť ale zas je to prírodná cesta a bez vedlajších účinku ...tehulky berú polovičné dávky ako deti ...
https://www.justnahrin.sk/produktove-rady/nahri...

počas 1.tehu som mala málo železa, počas 2.nie 😉