Mali ste niektorá vysoké riziko Trisomie 13?
Ahojte mamicky, idem si po vas zufala po radu, skusenosti. Mali ste niektora vysoke riziko T13? Nam vyslo 1:80, vsetky ostatne vysledky su ok. Co s tym? Moze to byt falosne pozitivne? Idem na geneticke vysetrenie o 5 dni ale mna to neistota asi zozerie. Prosim, ak mate dobru ci zlu skusenost, podelte sa.
@bbeatka123 neboj dobre bude
@bbeatka123 držím ti palce dúfam že bábätko bude v poriadku a že všetko dopadne dobre a čo vám povedal dnes ten genetik? A celkom rýchlo ti dali tu amnio
@bbeatka123 no super. A co bolo na genetike keď ta hneď poslali na amniocentezu. Hneď rýchlo si to vybavila. Zajtra ti to robia? No fajn držím ti palce keď budeš mat tie výsledky po troch dňoch daj vedieť co?
Ahoj ..mne vysli vysledky v poriadku ..vsetko bolo ok do 24 tyzdna ...a potom sa prislo na velmi vazne postihnutie..takze ja testom uz neverim
@bbeatka123 a kde ti to budú robiť?
@bbeatka123 najviac držím palce ✊🏻✊🏻❤️
@anonymka11 urobil rodinnú anamnézu a poslal na amniocentézu
@gloria31 v Ružinove. Amniocentéza sa robí len v stredu takze ako som bola tak ma projali.Uz mám po musím ležať. Výsledky už môžu byt v piatok
@bbeatka123 super, hlavne že máš po zákroku ✊🏻 Verím, že to bude dobre. Aký doktor to robil? Pýtam sa hlavne kvôli tomu, že nad ňou rozmýšľam. Ďakujem za info
@ceklis ty potrebuješ amnio? No ja netuším bohužiaľ ako sa vola.No je riadne mlady ale ľudsky
@bbeatka123 to je super ze uz mas Po drzim palce nech sa v piatok dozvieme radostne spravy
@bbeatka123 mna už posielali pri prvom len kvôli veku. Zatiaľ je moc skoro to asi riešiť, ale silno nad tým rozmýšľam, kvôli pokoju. Mna posielali do železničnej nemocnice k ondrejcakovi, ale v Ružinove robí ferianec a k nemu by som chcela ísť. Tebe hlavne veľa veľa zdravia prajem a ozaj verím že to dobre dopadne. Oddychuj
Budem na teba myslieť a dúfam ze sa ozveš z prvými výsledkami. Teraz oddychuj a doma tiež nech sa o teba starajú a obskakuju ta ešte minimálne 2 dní.
@ceklis mne ho nerobil Ferianec (kukla som na webe ako vyzerá ) a neviem ako to funguje keď chceš k niekomu konkrétnemu dnes to aj iným pacientkam za mnou robil mladučký lekár
@bbeatka123 je to jedno, hlavne nech to dobre dopadne ✊🏻 Oddychuj a mysli na niečo pekne. Naozaj super že to tak rýchlo všetko vybavili a máš to za sebou.
@ceklis no vsetko bolo v poriadku na 3d malicky si cmulal palcek kopkal vrtel sa a o tyzden uz nic ...len zasklby telicka ...uz som si priala aby to skoncilo nech sa netrapi anjelik moj bola to vyvojova chyba ...odber plodovej vody potvrdil len to ze nemal trisomoniu ani edwardsona ani downa ...ale dalsich 20 diagnoz...
Baby prave mi volali vysledky - VSETKO JE V PORIADKU!!!!!!
@bbeatka123 na parádu!!! Teším sa s tebou veľmi ❤️❤️❤️ Super rýchlosť. Tak ešte poriadne oddychuj a kludovy režim.
@bbeatka123 Vidííííííííš, teraz ti prajem ten príjemný pocit úľavy, vyhladkaj jemne bruško a muž nech vypusinkuje 🙂 držím palce do konca 🙂

@bbeatka123 ahoj ja som mala 1:3.Podstupila som amnio.Mame doma zdravu dcérku 😉