icon

Maličký hematóm v 11. týždni

vee17
4. feb 2015

Ahojte, v piatok som spadla zo schodov (zošuchla som sa po riti 🙂 ) mala som potom také slabulinké krvácanie, skoro akoby ani nič, tak som to ani neriešila, lenže potom v nedelu po pohl styku som mala už krvácanie väčšie, hoci stále nie nejaké obrovské, išla som na pohotovosť a tam mi zistili, že mám hematóm (0,5 x1,2 cm) vraj je minimálny, ale pichol mi dicynone a pambu proti krvácaniu a hormon na udržanie teho. Išla som v pondelok ku svojej a ona mi predpísala magneB6 a tiež ten hormón na udržanie ale tabletkový s tým, že to nie je nič vážne že sa to stáva, že je to len nejaká cievka prasknutá, hematóm sa vraj nezväčšil ani nič, bábätko sa v brušku jašilo ako vždy 🙂 takže ono bolo asi v poriadku, len ma objednala až na dva týždne a ja neviem či mám veľmi panikáriť, že tak neskoro alebo len trochu, ani neviem či sa ten hematom už vstrebal, alebo čo s ním je či sa nezväčšuje:/ Nemáte niektorá s týmto skúsenosti?čo ste robili? Lekárka mi povedala, že mám väčšinou ležať a nenamáhať sa,len mňa namáha to ležanie (nič nerobenie) okrem toho musím ešte behať po skúškach a iné veci, nechcem aby to všetko zle vplývalo na malé :/

bonaqa2013
4. feb 2015

@vee17 ja mám s tým skúsenosti, mala by si oddychovať, pretože môžeš začať krvácať a hrozí potrat.

vee17
autor
4. feb 2015

väčšinou ležím v posteli len občas musím do obchodu ku doktorke zajtra na skúšku :/ to je taký relatívny pojem oddychovať....