Malo vaše dieťa tekutinu v pľúcach po sekcii?

nikamichal
6. okt 2019

Ahojte. Prosim vam malo vase babetko po sekcii tekutinu v pluckach? Maly musel ist von v 36+0 sekciou. Teraz mu dopomshaju s dychanim. Je v inkubatori na jiske strašne sa bojim.

pininka1
6. okt 2019

Neboj sa,moj mal to isté. V tomto týždni sa to stáva casto. Bola sa to mala adaptácia pľúc. Môj bol za dva dni ok, aj keď tá voda bola zelená. Len ak ti má kto doniesť,alebo si požičaj odsávačku a treba si odsavat mliečko,kúpi čaj na kojenie, lebo zo začiatku ti ho asi nedovolia kojit. A budú mu dávať z fľaše, tak radšej tvoje mliečko. Môj nemá žiadne následky a je to športovec ako vyšitý. Držím palce.

nikamichal
autor
6. okt 2019

@pininka1 ďakujem ❤️ dufam ze sa z toho rychlo dostsne

yanni
6. okt 2019

@nikamichal To ale nema so sekciou nic spolocne. Mal problem, tak ho vytiahli skor. neboj, daju ho dokopy ak len toto je problem. ja mam dve deti narodene planovanou sekciou (iny problem-moj) a nic take nemali. Ale boli normalne donosene, vybrate takmer na termin a nemali zdravotne problemy.

nikamichal
autor
6. okt 2019

@yanni bolo mi povedane ze pri sekcii sa to stava ze voda sa upne nevytlaci z organou.

dskjhfdlkdjhl
6. okt 2019

@nikamichal Ako pise @yanni , toto so sekciou nema nic (resp. urcite to nie je bezne po sekcii), tiez mam dve sekcie za sebou, poznam vela zien, co mali sekciu a ani jedno z tych deti toto nemalo. Problem muselo mat dieta a takto sa to prejavilo.

pininka1
6. okt 2019

Mylite sa damy, má to veľa spoločného so sekciou a aj mne to rovno povedali aj na JIS, okrem nášho t boli aj iné bábätká s týmto problemom. Keď dieťa ide von normalne,tak jej vyvíjaný tlak na hrudník a všetka zbytočná tekutina z neho vyjde. ale pri cisárskom ho vyberie doktor a ak sa dieťa predtým napili,nevyjde to z neho. Aj ja mám tri cisárske za sebou, dve deti v termíne bez problémov, syn v 37 týždni tento problém.

bozzie
7. okt 2019

@nikamichal ano, toto sa stava ale neboj sa, vsetko bude v poriadku. Musis tomu verit! Ale tiez mam kamaratku, ktora mala sekciu a tiez jej dcerka musela byt v inkubatore ale dostala sa z toho. Vacsinou to tie deticky zvladnu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre