icon

Mám problémy so žlčníkom a čakám štvrté dieťa

emma323
28. jún 2021

Ahojte, včera som tu pridala diskusiu o Tom že má trápi žlčník, tak Vám idem oznámiť ako to dopadlo. Pohadzovali si ma dnes traja lekári ako horúci zemiak. Najprv som volala na gyndu. Tam mi povedali, že je to veľmi nebezpečné. Že mám zvážiť tehotnost, je to moje 4 bábo. Tak mi povedali aby som šla za chirurgom . Šla som. Ten mi povedal citujem: Pani, a do postele s mužom ste prečo liezla? Pozerám naňho ako puk, mi povedal šak to už je 4 dieťa, trebalo vám to? Normálne som sa začala hanbiť ženy, za to že som tehotná. Poslal ma na gastro. Na gastro mi povedali že tehotným sa v žiadnom prípade nerobia gastro vyšetrenia.Takze záver...musím to vydržať zo záchvatmi, držať prísnu diétu. Čo je horšie že sa hanbím za to že čakám štvrté dieťa, mám ešte 1,5 ročnú dcérku také ďobko malé chodím do zamestnania, a hanbím sa to oznámiť aj v práci

Strana
z2
malinovka333
28. jún 2021

@emma323 na zaludok je dobra iba hadica.na sone to nie je dobre vidiet do zaludka.mozu vidiet max.zapal.ten helicit mne nerobil dobre ja som ho vysadila.

oli18
28. jún 2021

@emma323 no pri troch, ci styroch detoch karieru asi sotva urobis. Kto sa ti stara o 1,5 rocne dieta?

0silvia0
28. jún 2021

@emma323 ja si ta pamatam👍

emma323
autor
28. jún 2021

@oli18 svokra sa stará o to najmenšie. Tie dve chodia do skoly

tilonka
28. jún 2021

@emma323 vies co povedal Boh takymto ako ony doktor? I45:10
Beda tomu, kto povie otcovi: Načo plodíš? a žene: Načo rodíš
Dieta je dar od Boha. Modli sa len k Bohu za zdravie. Pan Jezis je Boh, zomrel za nase hriechy a ma moc uzdravovat.

emma323
autor
28. jún 2021

@martul jeden ako pekne si ju odstavila, u mňa je to o to tachsie že to štvrté bolo neplánovane, a nie som stým úplne zmierená, preto mám pocit že má ľudia odsudia

emma323
autor
28. jún 2021

@tilonka fúha, keďže som veriaca, tak tento verš z biblie má úplne teraz dostal. Až zimomriavky mám, ďakujem ti ❤️

emma323
autor
28. jún 2021

@0silvia0 áno? Tak máš dobrú pamäť 😀

hejyou
28. jún 2021

@emma323 to je smutne,ze sa takto zachoval a ze doktor.... ale asi to je trocha tazsie ked si romka,vnimas to,ci si so sebou vyrovanana,hadam to zvladas ok vsetko,drzim palce...

emma323
autor
28. jún 2021

@hejyou ďakujem ti za reakciu ❤️

bimbambim
28. jún 2021

@emma323 aj keby si nebola romka nemá sa tak správať.Aj tak je to vaša vec kolke dieťatko čakáte.A neboj aj k bielej sa vedia tak správať.Hlavu hore 😉

emma323
autor
28. jún 2021

@bimbambim Ďakujem ti

lija22
28. jún 2021

@emma323 mne doktor pocas tehotenstva povedal, ze ked hudem nat zachvat a bude tozle je to vazny stav a dovod na prerusenie tehotenstva okamzite. nasadila som aku taku dietu azlcnik mam kotuhu doteraz. takze neboj nic.drzim palce. snad sa to ukludni. btw nepisem ti ako niekto z par zachvatmi, mala som ich pocas prvejo tehotenstva moc, skoro som dusu vypustila a kamenov mam pat kusov a upokojilo sa to

malinovka333
29. jún 2021

@lija22 dovod na prerusenie tehotenstva????to snad nie.co uz toto niekto vypusti z ust.ved sa operuju aj tehotne.

lija22
29. jún 2021

@malinovka333 myslim, ze tym chcel hlavne povedat, ze v pripade vazneho stavu je matka prvorada.

malinovka333
29. jún 2021

@lija22 a o tom kto rozhoduje kto je prvorady?

Strana
z2