Mám problémy so žlčníkom a čakám štvrté dieťa
Ahojte, včera som tu pridala diskusiu o Tom že má trápi žlčník, tak Vám idem oznámiť ako to dopadlo. Pohadzovali si ma dnes traja lekári ako horúci zemiak. Najprv som volala na gyndu. Tam mi povedali, že je to veľmi nebezpečné. Že mám zvážiť tehotnost, je to moje 4 bábo. Tak mi povedali aby som šla za chirurgom . Šla som. Ten mi povedal citujem: Pani, a do postele s mužom ste prečo liezla? Pozerám naňho ako puk, mi povedal šak to už je 4 dieťa, trebalo vám to? Normálne som sa začala hanbiť ženy, za to že som tehotná. Poslal ma na gastro. Na gastro mi povedali že tehotným sa v žiadnom prípade nerobia gastro vyšetrenia.Takze záver...musím to vydržať zo záchvatmi, držať prísnu diétu. Čo je horšie že sa hanbím za to že čakám štvrté dieťa, mám ešte 1,5 ročnú dcérku také ďobko malé chodím do zamestnania, a hanbím sa to oznámiť aj v práci
@emma323 mne doktor pocas tehotenstva povedal, ze ked hudem nat zachvat a bude tozle je to vazny stav a dovod na prerusenie tehotenstva okamzite. nasadila som aku taku dietu azlcnik mam kotuhu doteraz. takze neboj nic.drzim palce. snad sa to ukludni. btw nepisem ti ako niekto z par zachvatmi, mala som ich pocas prvejo tehotenstva moc, skoro som dusu vypustila a kamenov mam pat kusov a upokojilo sa to
@lija22 dovod na prerusenie tehotenstva????to snad nie.co uz toto niekto vypusti z ust.ved sa operuju aj tehotne.
@malinovka333 myslim, ze tym chcel hlavne povedat, ze v pripade vazneho stavu je matka prvorada.
@lija22 a o tom kto rozhoduje kto je prvorady?

@emma323 na zaludok je dobra iba hadica.na sone to nie je dobre vidiet do zaludka.mozu vidiet max.zapal.ten helicit mne nerobil dobre ja som ho vysadila.