Máte problémy so zubami počas tehotenstva?
☹
Ahoj moja,vies ten zapal som dostala,a to preto ze zubarka si myslela ze to jej hlboko kaz a to nebol, ale bol to vedlajsi zub a hlavne pod korunkou.trpela som skoro mesiac ani na pohotovosti nepomohli len chceli liecit a doliecili tak ze som dostala ten zapal.tak som podstupila rongen a trhanie tej korunky,lebo ten zapal sa siril uz aj na dalsie zuby.Tato zubarka co mi to robila tak vravela ze by som trpela az do porodu az by som aj zosalela.trapila ma 3hodiny bola mila a prisposobovala sa mi,mozno ani moja by taka nebola tolerantna.len ide o to ze sa bojim teraz koli tomu ze beriem zas antibiotika a ten rongen,tak som chcela radu ci niektora stym uz nepresla papa
@mimusa31 ahoj ja som tiež mala problemy so zubami v 17 týždni mala som kaz a zubný kanalik zapalený, 2 týždne som s tým kapala moj zubar mi 3 x vyberal nerv z toho zuba bez umrtvenia a ani tak mi ho nevytiahol. Nechcel mi dat ani ATB ani injekciu na umrtvenie, nakoniec mi moja gynekol. predpisala ATB a ubezpecila ma že to babatku neublizim, potom som sla k svojej byvalej zubarke dala mi vložku na umrtvenie a preslo mi to. no cisti mi to este stale. 2 týždne som brala paralen aby ma neboleli tie zuby neboleli a ATB som brala a aj na rengene som bola tak tiež dufam, že babatko bude zdrave

@mimusa31
Ahoj mimusa31!
Nepíšeš síce nič bližšie o problémoch, ale ja som podobne v siedom a ôsmom mesiaci tehotenstva trpela bolesťou zuba - stoličky. Bola som aj u zubárky, vybrala mi starú blombu a nasadila moment. detskú s tým, že po šestonedelí mám prísť a vymení za amalgánovú. Bolesť bola neznesiteľná, prišla hlavne vo večerných hodinách. Čo mi však pomáhalo zmierniť ju bol roztok CORSODYL na výplach úst a kloktanie a tiež mi zabral aj spray Florsamin s účinnou látkou šalvie. Daj si pozor, aby si nemala zápal, treba ho čo najskôr vyliečiť, pretože je vraj pre dieťatko nebezpečný. Snáď Ti lieky podobne ako aj mne zaberú. Držím palce! 🙂)