icon

Máte skúsenosť s prasknutím cievok v maternici?

annastasia22
28. dec 2013

ahojte chcem sa poinformovat ci ma niekto podobne skusenosti ako ja,som v 5tt a bola som koli tomu v nemocnici,pustili ma domov a povedali ze je to normalne krvacat hnedou krvou....sono bolo ok zacina byt srdiecko ale na druhy den zase krv...som nestasna a bojim sa o mimi,najde sa tu niaka co to dotiahla s tymto do uspesneho konca?

andy04
28. dec 2013

Mne sa to stalo v 19t Tiez som letela na pohotovosť a bola to prasknuta cievka. Nariadili mi tyzden klud vydržala som 3-4 dni a kedže spinenie slablo ak som prerušila oddych a.po pár dňoch slabé krvácanie a následne spinenie znova 😒 Takze znova klud a ten som dodrzala poctivo Spinenie mi trvalo skoro dva týždne ku koncu veľmi slabucke ako biela káva Ked ti povedali ze je to prasknuta cievka tak mozes byt kludnejsia inak by ti nasadili asi lieky na udržanie

janikes
28. dec 2013

lezat, lezat a lezat. Ja som mala podobny problem, skoncila som na tyzden v nemocnici na pozorovanie, lebo mi z prasknutia zostalo niekolko hematomov v maternici a hrozilo, ze vyplavia malinke, tak som musela aj lieky brat a velmi som sa bala a teraz uz kazdym dnom cakam, ze sa maly narodi 🙂. Takze neboj sa, ak to bolo vaznejsie, nasadia ti lieky a nechaju si ta tam. Tmava krv znamena - stara krv, t.z. z toho co ti prasklo skor. Keby bola cervena, je problem, to je cerstva krv. Vela oddychuj a podla moznosti nic nerob len lez aspon par dni..ved su teraz sviatky, tak by to mohlo ist. ..a bude dobre..ak to bude ale dlhsie trvat, tak radsej chod znovu lekarovi. Drzim palce

keziah
28. dec 2013

Jasne, mala som take 2 krat, v 2. aj v 4. mesiaci-to bolo vyrazne dramatickejsie, praskla nejaka vacsia cievka a krv bola cerstva, cervena a doslova tiekla. Vraj krcok je pocas tehu prekrvenejsi, takze tam moze kde tu cosi prasknut. Oba razy som bola tyzden hospitalizovana (dostala som aj lieky na udrzanie), zhruba tak dlho mi trvalo aj spinenie. Babo som normalne donosila, ale radsej som sa vypytala na rizikove-bala som sa, ze by sa krvacanie mohlo opat necakane objavit napr. v praci, v zapche v mhd.... Inak niekde som citala, ze krvave spinenie mava v roznej miere az 1/3 tehotnych zien. Takze hlavne klud a pohoda, to je pre babo najdolesitejsie 😉