Máte skúsenosti s liekom Xonvea?
Ahojte, má tu niekto skúsenosti s liekom Xonvea?
@dion287 veru nemam
@marimarc aká cena ? 🙂
@novotnajana písala som vam spravu
@dion287 ja mam zopar ks
@rebekita45 napíšem správu
Ahojte. Ja beriem od cca 7tt. Teraz som 13tt a mám pocit, že nevoľnosti trocha ustupujú. Chcela som skusit vysadiť Xonveu - či náhodou už nevydržím aj bez nej. Tu som si prečítala, z vašich skúseností čo tu píšete, že ste ju aj prepolili. Lenže ona by sa nemala poliť a aj som na to doplatila. Myslím, že ten film na povrchu zabezpečuje to postupné uvoľňovanie. Keď som si dala rozpolenú, myslím, že sa všetko uvoľnilo naraz, nakoľko som mala závrate a bolo mi na odpadnutie. Pri celej sa mi to nestávalo. Tak radšej opatrne s tým polením…
@xxxka to je zvláštne no môže to byť aj z toho ze už moc skoro ju ideš vysadiť...ja si rozpolenu dávam už mesiac a je mi tak super a chcem tým docieliť že si nedám zachvilku žiadnu. Dr mi to sama poradila ju rozpolit. Ja som ju užívala od 8 týždňa a teraz som 24 tak chcem už s nou pomaly končiť. Ale viem ze keď som skúšala skôr ju vysadiť už po dvoch týždňoch napr tak mi bolo opäť zle
Chcem sa opytat brali ste ju len tie co ste vracali alebo aj tie co ste mali nevolnosti? Lebo ja nevraciam, ale mam neskutocne nevolnosti, je mi na umretie :( zatial som vzala len 1 vcera vecer, ale doobeda mi zase zacalo uz byt zle a trva to doteraz… lekar mi vravel, ze je to skor pre zeny co vracaju… lenze mne sa nechce ani zit jak mi je blbo na zaludku a ma napina. Je to moje 3. Tehotenstvo a nevolnosti mi zvykli ustupit az niekedy v 25tt :/
@dion287 ahoj ja mám
Ak máte niekto zaujem mám jedno balenie posuniem za 28€
Ahojte, prosím Vás, nemáte pocit, že tým, že užívate xonveu a po jej vysadení sa vám ako keby tehotenská nevoľnosť znásobí?
Nejde mi do hlavy to, ako mi je príšerne, postupne som vysadila prvé balenie, končím 11tt. A idem “ zomrieť” ani len vodu nevypijem. Počas užívania som sa cítila celkom fajin. Porovnávam to len s prvým tehotenstvom, že o takomto čase som už bola relatívne fit a tieto lieky ešte myslím neexistovali. Čiže som to zvládla bez. Nemôže to mat aj takýto dopad na organizmus, že proste telo si tak zvykne, že nevie potom bez toho fungovat? Ďakujem za odpoved, lebo fakt mi to hlava neberie, že mi je takto na zomretie
@jaja1989 ahoj, ja som ich brala cca do 4 mesiaca, tiez mi bolo bez nich naspat zle.. ale potom som ich vysadzala postupne, po jednej , obdeň a tak.. ber ich po kym budes potrebovat 🙂
Nahodou nejaka zienka z PO ktora ma 3-4 tabletky zvysne, alebo cele balenie na predaj? 🙏🙏🙏
Ahojte, včera večer som si prvý krat dala Xonveu. Som aktuálne v 7tt. Nevracala som, naťahovalo ma a žalúdok som mala v takom stave, že som celý deň preležala v posteli, už som bola zúfalá. Vyzerá to tak, že zabrala. Dnes som sa zobudila naozaj vyspatá, nebudila som sa z toho, že mi je zle, nie je mi ťažko. Len som si potiahla do pol 11 a i tak sa nedokážem stále zobudiť, cítim sa ako zombie, mám závraty. Som zvedavá, ako mi bude počas dňa, ako dlho sa účinok udrží, že mi nebude zle. Dnes večer si tabletku zrejme nebudem môcť dať, keďže zajtra musím vstávať 5:45.
@niky_d ono sa to upravi, aspon mne bolo presne tak, ale casom sa to upravilo, ze vidim rozdiel ked si vecer dam a nedam tabletku. Dalsi den je otras, vkuse ma natahuje, na odpadnutie mi je.. koncim 13tt a zvycajne mi zvyklo byt zle do cca 25tt takze skusim to pomaly vysadzat okolo 20tt
Ja som prvé tehotenstvo vracala hádam až do konca tehu, teraz mi od 8tt dali nádej tieto lieky ale som 13tt a mám pocit že už mi vôbec neucinkuju, znova nastúpilo vracanie a bolesti žalúdka aj keď si tabletku dám …začínam sa zmierovať s tým že to opäť musím vydržať, lenže je to horšie keď už okolo mna behá dieťa a nemôžem si ľahnúť kedykoľvek potrebujem :(
@beatka22ww ahoj Beatka, chcem sa spýtať, ako si to zvládla s postupným vysádzanim tabletky? Ja som v 17tt a beriem každý večer jednu, každé ráno mi je zle, ale keď spravím svoj “ rituál “ taký cely deň normálne fungujem. Dnes som sa rozhodla dať si len pol tablety, ale bojím sa, akú to bude mat dohru. Tak teda ako ti bolo a ci si to prestala nakoniec úplne užívať a v ktorom týždni. Ďakujem 🙂
Ahojte, aj ja mám jedno neotvorené balenie na predaj, už nevyužijem.

@valerie1618 nemáte niekto xonveu na predaj?