Máte skúsenosti s užívaním Novalginu v 7. týždni tehotenstva?
Doktorka mi predpísala trpím silnými bolesťami chrbtice mate niekto skúsenosť?
@tatiana234 rozhodne by som si to nedávala vôbec počas tehotenstva. Mne aj v lekárni povedala že síce sa paralen môže v 1 trimestri ale vyhla by sa mupokial je to možné takze iné lieky by som si nedávala určite,
Nedávala by som, skus pravidelne paralen, magnézium, suché teplo na bolestivu oblast, kľudový rezim, ozonicon gél.
@tatiana234 povedala si dr o tehu?
@stellarstar ano ona mi ho aj predpísala hovorila ze prvy druhý trimester je bezpečný v 3 uz nie
Čitala si leták lieku predpokladám,no mňa to nepresvedčilo. Daj si suche teplo,oddych a max Paralen.
Aby to nevyzeralo tak, že doktorka to predpísala niečo nesprávne... Novalgin sa podľa predpisov môže v 1.trimestri používať výnimočne, jednorazove použitie by malo byt bezpečné. Avšak stále prvou voľbou bude paralen, ten bezpečný je.
Pretrpela by som to, určite si nedala, prečítaj si leták, otázne je či ti ho nedali v infulzke, ak si ju mala.... Možno by ti pomohlo cvičenie terapia, napr. som mala problém ale mimo teho v terapy house v Petržalke v BA. Novalgin pracuje na inom princípe ako napr. ibalgin, takže ak je niečo s neuropatiou, tak cviky...

@tatiana234 povedala si dr o tehu?