icon

Máte skúsenosti s užívaním Novalginu v 7. týždni tehotenstva?

tatiana234
Včera o 18:36

Doktorka mi predpísala trpím silnými bolesťami chrbtice mate niekto skúsenosť?

stellarstar
Včera o 18:37

@tatiana234 povedala si dr o tehu?

anonym_eff334
Včera o 18:47

@tatiana234 rozhodne by som si to nedávala vôbec počas tehotenstva. Mne aj v lekárni povedala že síce sa paralen môže v 1 trimestri ale vyhla by sa mupokial je to možné takze iné lieky by som si nedávala určite,

bolarazjedna
Včera o 19:05

Nedávala by som, skus pravidelne paralen, magnézium, suché teplo na bolestivu oblast, kľudový rezim, ozonicon gél.

jaass
Včera o 19:49

@tatiana234 Novalgin v žiadnom prípade nesmieš

janinah
Včera o 19:49

V žiadnom pripade. Prečo si nepovedala o teh?

tatiana234
autor
Včera o 19:53
@stellarstar

@tatiana234 povedala si dr o tehu?

@stellarstar ano ona mi ho aj predpísala hovorila ze prvy druhý trimester je bezpečný v 3 uz nie

janinah
Včera o 20:08

Čitala si leták lieku predpokladám,no mňa to nepresvedčilo. Daj si suche teplo,oddych a max Paralen.

bolarazjedna
Včera o 20:25

Aby to nevyzeralo tak, že doktorka to predpísala niečo nesprávne... Novalgin sa podľa predpisov môže v 1.trimestri používať výnimočne, jednorazove použitie by malo byt bezpečné. Avšak stále prvou voľbou bude paralen, ten bezpečný je.

matilda2002
Včera o 22:00

Pretrpela by som to, určite si nedala, prečítaj si leták, otázne je či ti ho nedali v infulzke, ak si ju mala.... Možno by ti pomohlo cvičenie terapia, napr. som mala problém ale mimo teho v terapy house v Petržalke v BA. Novalgin pracuje na inom princípe ako napr. ibalgin, takže ak je niečo s neuropatiou, tak cviky...