icon

Máte skúsenosti s užívaním Novalginu v 7. týždni tehotenstva?

tatiana234
16. máj 2026

Doktorka mi predpísala trpím silnými bolesťami chrbtice mate niekto skúsenosť?

stellarstar
16. máj 2026

@tatiana234 povedala si dr o tehu?

anonym_eff334
16. máj 2026

@tatiana234 rozhodne by som si to nedávala vôbec počas tehotenstva. Mne aj v lekárni povedala že síce sa paralen môže v 1 trimestri ale vyhla by sa mupokial je to možné takze iné lieky by som si nedávala určite,

bolarazjedna
16. máj 2026

Nedávala by som, skus pravidelne paralen, magnézium, suché teplo na bolestivu oblast, kľudový rezim, ozonicon gél.

jaass
16. máj 2026

@tatiana234 Novalgin v žiadnom prípade nesmieš

janinah
16. máj 2026

V žiadnom pripade. Prečo si nepovedala o teh?

tatiana234
autor
16. máj 2026
@stellarstar

@tatiana234 povedala si dr o tehu?

@stellarstar ano ona mi ho aj predpísala hovorila ze prvy druhý trimester je bezpečný v 3 uz nie

janinah
16. máj 2026

Čitala si leták lieku predpokladám,no mňa to nepresvedčilo. Daj si suche teplo,oddych a max Paralen.

bolarazjedna
16. máj 2026

Aby to nevyzeralo tak, že doktorka to predpísala niečo nesprávne... Novalgin sa podľa predpisov môže v 1.trimestri používať výnimočne, jednorazove použitie by malo byt bezpečné. Avšak stále prvou voľbou bude paralen, ten bezpečný je.

matilda2002
16. máj 2026

Pretrpela by som to, určite si nedala, prečítaj si leták, otázne je či ti ho nedali v infulzke, ak si ju mala.... Možno by ti pomohlo cvičenie terapia, napr. som mala problém ale mimo teho v terapy house v Petržalke v BA. Novalgin pracuje na inom princípe ako napr. ibalgin, takže ak je niečo s neuropatiou, tak cviky...