Menštruačné bolesti v skorom tehotenstve. Mali ste ich tiež?
Mali ste niektora taketo bolesti uplne ako menzes? Nie az zase tak silno ale typovo podobne. Pred 4 dnami som take mala dnes opat. Trichu sa obavam ci to bude v poriadku. Kontrola u dr az po 15 auguste.
je to ok, ja som to mala až do 12tt.
roztahuje sa Vám maternica 🙂 mne doktorka nasadila magnezium a teda mne uplne ustupili.. 🙂
@majamat len pred par dnami sa mi zdalo ze bolest je v okoli pupka a teraz akoby dole vajecniky maternica tak som troska v strese ci to bude ok :(
@anonym_autor ano, tiez som mala. Je to jeden z najbeznejsich priznakov tehotenstva.
@majamat dakujem 🙂 trocha som sa ukludnila snad to bude v poriadku, neviem ako vydrzim do kontroly. Dnes som skusila aj test ale viem ze ten nic nenapovie ci je vsetko ok.
roztahuje sa Vám maternica 🙂 mne doktorka nasadila magnezium a teda mne uplne ustupili.. 🙂
@naty_123 dala som si preventivne a zda sa mi ze trocha lepsie, uz som kontrolovala na wc ci nekrvacam ale nic 🙏
je to ok, ja som to mala až do 12tt.
@simona1998 niekedy si si nemyslela ze pride menzes ze take krce boli? Kde si mala tie bolesti najcastejsie?
Ja som bolesti mala až skoro do 20-21 tt
@simona1998 niekedy si si nemyslela ze pride menzes ze take krce boli? Kde si mala tie bolesti najcastejsie?
@anonym_autor ja som mala také kŕče úplne ako na menzes , myslela som si , že sa to nakoniec proste spustí .

@anonym_autor áno, je to bezne.