Mimomaternicové alebo úspešné tehotenstvo - testy a prejavy
Ahojte. Prečítala som tu X diskusií o MMT, ale nikde som nenašla čo potrebujem. Prosím Vás, je tu niektorá, čo mi vie povedať aký mala priebeh?
Najviac ma teda zaujíma, že keď ste mali MMT, kedy resp. v ktorý deň vám vyšiel pozitivny test a akou intenzitou vám tmavla čiarka? Resp. je medzi vami niektorá, čo po 3-4 dňovom meškaní mala slabú čiarku a nakoniec to dobre dopadlo?
Aby ste chápali, test som si nerobila zavčasu. Keďže som nezačala špiniť, v deň očakávanej som si spravila test, vyšiel mi poobede slabo pozitívny. Ráno na ďalší deň negatívny.... Poobede opäť pozitivny a takto mi to labzovalo do včera. Je to už síce 4. deň meškania ale dnes mi prvý krát vyšla ráno slabá čiarka a doobeda tiež. Viem, že míňam testy ako keby zadarmo boli, ale myslím si, že ak môj 29DC dnes trvá 33 dní, mala by som tam vidieť niečo viac ako slabú čiarku, či? Čítala som o MMT že vtedy zvykne byť slabá čiarka, ktorá nesilnie, ale to nie je pravidlom. Budem rada, za vaše skúsenosti. Môže to byť aj biochemické alebo nebodaj tehotenstvo so šťastným koncom....ale MMT sa bojím veľmi preveľmi. Doktor mi povedal, že mám počkať do konca víkendu, ak nepríde MS, mala by som ísť na krv k nemu. Nemám ešte deti a ide ma poraziť z predstavy, že prídem o vajcovod alebo vaječník.
@millky veru, nevesaj hlavu, potrat si prezije fakt vacsina zien a vacsina z nich, ma potom este minimalne 1, ale aj viac deti. asi to tak malo byt. ja som mala MA ( to ej zamlknuty potrat ), teda je mozne, ze aj ty si mala prave toto, ide o to, ze predtym, nez potrat prebehne ( ci umelo,a lebo prirodzene ) sa babatko nevyvija. no ja so bola uz v 13tt. kolegyna a zaroven kamoska potratila,a le asi v 6tt, este ani poriadne nevedela, ze je tehu. znasala to ovela lepsie, lebo si na tehu este nevykla, neplanovali to.

@millky ľútosť je prirodzena...mrzí ma to....ale prosím nevesaj hlavu. Príroda zväčša vie prečo sa toto stane❤️držím palce a daj onsebe vedieť.ps:som rada že si sa vyhla operácii😉