Missed abort a plánovaný kyret
Prosím poradte, čo robiť. Čítam tu veľa info, a každá z Vás píše svoj pocit príbeh.
Som v 6 týždni tehotenstva, lekár píše 5+4...ale ja som presne v 6tom. Pred 2 týždňami som bola na prvom UZV, a gestačný vačok bol v maternici, HCG 10000.
Dnes som bola na druhom UZV, a vraj nie je vitalita a nie je vidno srdiečko a akciu. Dali mi žiadanku na interné predoperačné vyšetrenia a mám ísť už v pondelok na kyret... Nemám ešte počkať? Nemám ísť ešte k inému lekárovi po pár dňoch. Ani mi nebrali ďalšiu krv...
Ja som isla na kontrolu 24.4.2024 a na ultrazvuku nebol tep srdiecka... mala som byt 17tt ale ukazovalo 14tt.... hned nemocnica... dalsie vysetrenie.... ale ani tam nebol tlkot.... hospitslizacia... dalsi den operacia kyretaz... 26.4. Domov... tam mi povedali cakat tri cykly na dalsie tehotenstvo... moj gyn mi povedalnze mammptist na kontrolu po prvej menstruacii a mam ccakat pol roka.... preco tolko cakat a jed bude o mesiac vsetko ok tak preco cakat...
@valentinaaa5985 Uz je to stara tema, ktoru si otvorila, ale niekedy mi takto nieco vyskoci a snazim sa poradit... v prvom rade prijmi moj sucit po tejto hroznej strate. Ja som to zazila pred 2.5rokom a tiez mi gynekolog povedal, ze pol roka cakat. Nechapala som, ze preco tak dlho ... najlepsim liekom na tuto stratu je dalsie babo, myslela som si. Ale spatne davam gynekologovi za pravdu. Prebrusila som konika a vacsinou odporucali 3 cykly... ked niekto otehotnel mesiac-dva po kyrete, asi v 50% sa zopakoval MA... Ale nemam to nicim podlozene, len tak, co som na Konikovi videla ja som otehotnela 5 mesiacov po MA. A bolo to dobre. Vsetko bolo v poriadku, hoci som zakrvacala, ked som niesla kos s pradlom v 7tt, vraj mi praskla nejaka cievka na krcku, hned som utekala k Dr, krvi by sa vo mne nedorezal... potrebovala som ten cas aj na to, aby som sa psychicky z toho dostala. Aby ma prestalo pichat pri srdci pri pohlade na tehotne zeny a prestala som sa pytat, preco ony ano a ja nie... bolo to tazke . Ale dnes mam doma 15mes fesaka 🙂