icon

Mohla som potratiť?

5. máj 2023

Ahojte dievcata. Idem si pre radu, ci stresovat... Som v cca 11tt a vcera som zacala krvacat. Stalo sa to rano, vyslo zo mna dost krvi a od vtedy nic. Len take tmave spinenie po vycikani.... Na pohotovost ani k lekarke som sa bohuzial nedostala...

Strana
z2
zuzinka888
5. máj 2023

Bohuzial, nie vzdy. Potratila som v 19tt a babo sa prestalo vyvyjat po 15 tyzdni.- podla pitvy. Nic okrem unavy, ktora je v tehotenstve bezna mi nebolo, az do momentu kedy mi praskla voda. Skoncila som v nemocke 3 dni na Jis s antibiotikami a otravou krvy, musela som porodit, potom rizikove cistenie s takymi vysledkami krvy ake som mala by mi nikdo nedal anestezu - ale slo fakt o zivot. Keby som v noci nesla na Wc kto vie ako by to dopadlo. Spadol mi uterak a cupla som si aby som ho dvihla a voda praskla- teda podla farby, vzhladu a " vone" to uz voda nebola.

jaskolka
5. máj 2023

Nuz neviem ale keby som tehotná a takto začnem krvácať, tak aj keby mam susedu zavolať k deťom, tak by som šla k lekárovi.

t1nusa
5. máj 2023

ako ti to môže byť také ľahostajné? píšeš, že ste sa na bábätko tešili, že ste to plánovali - keby ste sa tak tešili už by si dávno riešila lekára minimálne telefonicky by si sa informovala čo ďalej, hlavne ked si v prvom trimestri kedy sa potrat naozaj môže prihodiť kedykoľvek…

pribinak
5. máj 2023

Fakt nemáš žiadnu kamosku či susedu aby ti postrážili dieťa či deti?
Ja nechcem rýpať ale toto je maximálne nezodpovedne nielen bočí tomu bábätku ale aj voči tebe a tým deťom čo už máš

ivangeline
5. máj 2023

Ano. Mohla si potratit.

e1i
5. máj 2023

Na pohotovost sa chodi s akutnym problemom. Budu "radi" ked im s tymto prides po dvoch dnoch. Ja by som tam prasila hned,mozes mat o.i. aj mimomaternicove tehotenstvo. A samozrejme sa ta spytaju preco si nesla cez pracovny den k dr,ked to trva 2 dni

domka222
5. máj 2023

Chceli sme,ale všetko sa skomplikovalo, tak možno bude aj lepšie ak potratím. Toto jediné mi vychádza z tvojho písania. Keby si tak strašne to malé chcela,tak celý včerajší deň by si niekoho zháňala,aby bol dnes s deťmi a aby si teda išla aspoň k svojej dr,keď nechceš ísť na pohotovosť. Nechápem, prečo si teda položila túto otázku. Či sa chceš ubezpečiť?

bambieblue
5. máj 2023

Ano nechali lebo ma museli vycistit ale v ten den ma este pustili domov,sla som tam rano a poobede kolo 16 tej ma pustili, vtedy tam bol formol neboli miesta ale na druhy den som musela ist na kontrolu

hipuska
8. máj 2023

Ako vieš, že nejde o mimomaternicové? Ak si si istá, kľudne počkaj. Viem, presne ako to cítiš. Ale, na potrat je trochu málo krvácania. Či to nebude treba vyčistiť. Vieš, ak by bol plod stále dnu. Mojej kamarátke tak predalo byť srdiečko a čakala týžden na termín. Čakali, či sa nevycisti sama. Boli sme v rovnakom čase, mňa brali hneď, pretože som krvácala dosť.silno.

Strana
z2