Mohol mi prasknúť plodový vak, ak mám dolu bolesti?
Nieco ma príšerne dolu bolí, ani hnúť sa nemozem. Mám pocit, ze sa mi trhaju vnutornosti. Co to moze byt?
ani jedno neboli..co boli, je otvaranie krcku maternice..to znie ako tvoj problem.
samozrejme nechcem strasit, ale niekolko bab malo velke problemy koly tomu ze ignorovali bolesti.
Urcite utekaj k lekarovi, za prehliadku a uistenie ze je vsetko ako ma byt nic nedas 😉
co to môze byt?no hocico...budeme hadat?..sup, sup k doktorke...inak aj rodit uz môzes... 😉 ..drzim prsty a necakaj a chod..radsej sa 10 x vratit ..
no dufam, ze si uz v nemocke ved v podstete si uz v termine. Ja ked som rodila presne takto to bolelo akoby sa mi trhali vnutonosti priserna bolest
Voda ani zatka neboli, ale ja som presne takto pocitovala kontrakcie. Mavala som ich cca. 2tt pred porodom a nebola to opakujuca sa bolest ale stala, ktora trvala 4-6 hodin, nemohla som sediet, niekedy ma to nutilo aj zmenit dychanie a myslela som si ze umrem. Az v porodnici som dosla na to ze to boli kontrakcie.
plodovú vodu mi prepichovali a nebolelo to vôbec, vlastne som to ani necítila a čo sa týka hlienovej zátky, tak to tiež vôbec nebolelo. Tie bolesti skôr vyzerajú na zápal. 😒
Uvolenenie zatky ani odtok plodovej vody neboli. Bolia len kontrakcie, resp. mozu boliet rozostupujuce sa panvove kosti (co je viac citit pri pohybe). Moze to byt aj bliziaci sa porod, kotrakcie nemusia vyzerat, tak ako ich opisuju v knihach. Ja som pri oboch detoch mala nepravidelne az do porodu a tvrdnutie brucha som vobec necitila. Ze mi odisla hlienova zatka som ani nepostrehla, vzdy som isla do porodnice po odtoku plodovej vody, co ma vobec nebolelo ale pocula som ako praskla (dokonca aj manzel pocul).