Môže byť srdce aktívne po dvoch týždňoch?
Ahojte prosím vás som uz zúfalá...
V októbri 18.teho som mala spontánny potrat . Potom o mesiac NATO som opäť otehotnela. Som v 6tom týždni a doktor vraví že není tam žiadna aktivita srdca vraj ide o zamlknuty potrat . Príznaky toho nemám žiadne cítim sa dobre bolesti prsníkov mám stále stále mám pocit na zvracanie . Tak neviem myslíte že keď pôjdem o dva týždne mohlo byť uz srdiečko aktívne ? Máte niektorá takéto skúsenosti 🥺🥺🥺🥺 poraďte mi prosím.
Na príznaky sa neupínaj tie nič neznamenajú. Držím palce aby sa srdiečko objavilo.
@martina7788 No ja by som tomu ešte dala minimálne týždeň. Nemáš náhodou odlsledovane kedy presne bola ovulácia? Či nebola napríklad aj posunutá? ... Osobné si myslím, že gynekológ ťa vystrašil a že ešte treba počkať týždeň. Môjmu bolo srdiečko tuším 7+2. ...
Nerob ziadne zavery, este to nemusi nic znamenat. Kedy mas najblizsiu kontrolu?
Ja som mala tehotenské priznaky aj keď už bolo po kyrete...do prvej menzes, ale bola som dlhšie tehotná. Dajte si ešte čas, ak to aj bol MA, tak príde samo čistenie.
Do 9tt pockat, to je zbytocne v 6tt cosi hladat. V zahranici od 9tt robia nejake sono, kde zistuju ci je akcia srdca. Za mna lepsie, lebo v 6tt neni vela vidiet
@martina7788 U mňa bola viditeľná akcia srdiečka až v 7tt. V 6tt tam ešte prítomná nebola, takže zatiaľ kľud a treba vyčkať.
Este naozaj pockaj a priznaky do uvahy vazne neber. Ja som mala priznaky aj ked babo uz nezilo . Rovnako ako aj ked bolo vsetko ok
Mna tiez strasili ,rovno povedali ze nic z toho a nakoniec 🩷 bolo
Inak ja mám niekedy chuť vynadať tým lekárom len zbytočne plašia mamičky.
@martina7788 velmi skoro, treba cakat a byt trpezlivy a mysliet pozitivne
@ciarraa najbližšiu kontrolu mám o týždeň . Ale skúsenejšie ženy my dávali rady vraj mám ísť až o dva týždne keď nezačneme krvácať ani nič podobné .
neviem preco ta tak vystrasil, treba pockat

To je podla mňa skoro. Ja keď som bola 6+2 tak male bolo bez aktivity. Dokonca vo vačku nebolo nic vidieť O 2 týždne už bolo všetko ok. Vôbec sa nestrachuj. Je to skoro