Môže hnačka v tehotenstve ohroziť dieťa?
Môže hnačka v tehotenstve ohroziť bábätko? Mám ju od včera obeda, asi z toho tepla... Co zjem, do polhodiny ide zo mňa von... Všeobecná lekárka mi len povedala, nech si dám cierne uhlie a hylax a gynekologicka, že ak chcem skontrolovať babo, nech prídem niektorý deň. Ale ani jedna neodpovedala, či je kontrola nutná a teda či hnačka ohrozí bábo. Samozrejme snažím sa piť po trochu vodu, aby som nebola dehydrovaná, ale stále neviem, či ísť ku gyn alebo len počkať, kedy sa žalúdok a črevá upokoja.. som v 21tt a momentálne teda ťažšie rozlišujeme, čo sú pohyby čriev a čo bábätka ( mám placentu vpredu 🤷🏽♀️)
@aglaonema mali sme s detmi riadne sracky a grcacky nedavno, bola som asi v 28 tyzdni, vsetko ok, to iste som zazila, ked som cakala dceru a je tu, ziva a zdrava.
Len si treba dat pozor na prijem tekutin, hlavne, ked je tak teplo. Ja som si davala uhlie, Hylak, cierny caj a ked som uz mohla jest, tak tycinky slane, piskoty, mineralku bez bubliniek. Ako prislo, tak odislo.

@aglaonema hnacka samotna asi nie, skor dehydratacia organizmu.. dodrzuj liecebny postup, chod dat pozriet babo a bude vsetko v poriadku . pi mineralku v tomto teple, nie vodu, clovek sa poti straca soli a mineraly... pozri vhodnu pre tehotne, to si uz nepamatam