icon

Môže ovplyvniť ľaknutie v tehotenstve zdravie bábätka?

21. sep 2020

Ahojte baby.. Som na začiatku tehu.. Niekedy sa v noci laknem keď manžel chrapne.... Alebo keď šoférujem a niekto mi vbehne na aute pre domna alebo tak.. Nie veľký ľak ale malý... Myslíte že by toto mohlo nejako ovplyvniť bábätko? Ďakujem

klarissa25
21. sep 2020

toto nemyslíš vážne však 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
evamea
21. sep 2020

Ja som typ človeka, čo sa zlakne aj keď si niekto prdne. Ale takúto hlúposť by ma naozaj nenapadlo riešiť.

asia83
21. sep 2020

😂 Stále tu hovorím, ľudia hlupnú a mali by viac čítať knihy, nadobúdať iné informácie než z internetu. Ospravedlňujem sa autorke, ale nedalo mi. Zdravý rozum sa zľakne, ale vzápätí sa ukľudní, pretože vie, že je bežné ľakať sa. To by tu potom samé choré deti behali.

veronikaszabova
21. sep 2020

Dufam, ze nie si ta ista, co sa predklonila v autobuse pri brzdeni a zlakla sa, ci nepotratila.

nykkushka
21. sep 2020

@veronikaszabova 😂😂😂😂 to fakt tu taká téma bola🤦‍♀️😂
Mimochodom, asi na tom niečo bude, lebo keď som ja boka tehotná a povedala som svojre, že idem do kina na horor, panika v očiach, že aby som sa moc nelakala, aby sa niečo nestalo 😂🤦‍♀️😂😂

kozova87
21. sep 2020

To boli povery niekedy,dokonca ze babatku zostame na tele od tvojho zlaknutia fľak,neboj sa nič také sa nestane,ja som sa zlakla milionkrat a maly je v pohode.

mayka730
21. sep 2020

@veronikaszabova ja som minule čítala jak sa jedna pýtala ->môžem sa zohnúť v tehotenstve ? Som v 1.trimestri 🤦‍♂️😂

mandarinka555
21. sep 2020

No vidíte žienky....a takéto , ani neviem ako ich nazvať, čo rozumu moc (alebo vôbec) nepobrali, majú deti...viete si predstaviť, čo z nich vyrastie ?

stary_ujco
21. sep 2020

@mandarinka555 vyrastu volici vladnej koalície... Lebo tupa luza vždy prehlasuje rozumnu menšinu.

acrobaleno
21. sep 2020

Ľudia OTUPEJEVJAJU.

diqushqaa
21. sep 2020

Nie, nič sa nestane, je to normálne. Ale tiež som sa stretla s touto poverou, keď som sa naplašila prednedávnom už ako tehotná husi, čo majú svokrovci na dvore. O pár minút za mnou dobehla naplašená svokra, že nech sa chytro napijem alebo idem vycikať, aby sa niečo nestalo... tak pre pocit pohody to môžeš spraviť :P :D

lenuliatko84
21. sep 2020

Bububu

miiriaam
21. sep 2020

Myslíte toto vážne co tu píšete? Normálne sa spýtala a vy ju tu hejtujete... Nerozumiem.. Naozaj ľudia osprostievaju.. Pýta sa to určite preto, lebo ako píše @kozova87, v minulosti to babky, tetky a neviem kto riešili.. Aj mne povedala priatelova babka, že sa nesmiem teraz laknut lebo dieťaťu sa niečo stane.. Sú všelijaké povery..

viestta
Odpoveď bola odstránená
miiriaam
21. sep 2020

@viestta tebe nedávali rady babky, mamky keď si bola prvýkrát tehotná? Ako vieš ze nemá ja nvm 18rokov.. A to je jedno aj keby mala 30...normalne sa opýtala pretože co ja sama sledujem tých informácií je všade toľko ze už človek nevie co si ma odkiaľ vybrať... Jeden povie tak druhý tak... Ja som bola u priatelovej babky a aj jeho mama mi povedala keď som sa zľakla nočného motýľa, že ty sa teraz nesmieš laknut lebo a niečo môže stať bábätku.. A predym som nikdy nič také nepočula... Alebo napr nejedz ryby, teraz nesmieš, je tam veľa olova... Proste veci co si predtým neriešila a ľudia okolo teba ano

viestta
Odpoveď bola odstránená
miiriaam
21. sep 2020

@viestta mne to je jedno, ale sú ľudia ktorí takýmto veciam veria a nehejtujem ich.. Sú ľudia ktorí veria na to, že keď prebehne cez cestu mačka, zomrú, že keď sa budú pozerať do ohňa, pocikaju sa, že keď budeš cvičiť jogu otvorí sa ti tretie oko, ďalší, že sú napichnuti na striebornú niť ... A je mi to jedno, nepotrebujem ich dodžubavat a myslím, že aj vtedy treba tak trochu používať hlavu, ako si už vyššie spomínala... Lebo nie každý je taky, ako si ty a nie každý má prehľad.. a ako tu je milión iných veľmi múdrych ľudí.. A to co ty napíšeš, sa môže toho druhého dosť dotknúť a pritom dal iba obyčajnú otázku na ktorú čakal odpoveď..

kozova87
23. sep 2020

Pane bože baby vy ste už asi zabudli ako je to byť tehotna,každý do vas huka,upozorňuje,toto by si nemala tamto,hormony vas šľahajú a ten strach o to bábätko...žasnem ako niektore reagujete,veď je jasne vidieť,že sa o to malé bojí,stačilo napísať,že sa nič nestane a nie robiť z nej hlupanu🙏😡

viestta
Odpoveď bola odstránená
nati41
21. jan 2021

@kozova87 no ja mam napríklad na tele fľak a presne tam kde sa mama dotkla ked sa zlakla. Ale to sa zľakla fakt že veľmi to musí byť poriadne ľaknutie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
nati41
3. feb 2021

@viestta To je váš názor nikto Vám ho neberie.