Môže plodová voda odtekať počas spánku?
Ahojte ženy, je možné aby plodová voda odtekala počas spánku?
Alebo stalo sa to nejakej žene že sa zobudila mokra?
Som 36+5 , predvčerom na poradni v nemocnici som bola na špic prsta otvorená. No a v pred pol nocou som sa zobudila že idem cikat proste plný mechúr a celá som bola mokrá, tak teda som sa dala dokopy čisté veci na seba a šla si ľahnúť , zobudila som sa okolo 3rana zas cikať kde som bola zas mokrá ale nie už tak veľmi ako prvý krát 🙈 teraz rozmýšľam či som sa pocikala alebo je to plodová voda 🙈 bolesti ani nič nemám. Stalo sa niečo podobné niekomu ?
Samozrejme že aj počas spánku môže odtekať
Plodova voda v noci nespinka a nema pauzu, takze moze odtekat, chod na pohotovost kde testom zistia ci je to ono, daj si obycajnu bunicinovu vlozku aby mali vzorku.
Ono to neboli teda, cize moze odtekat, nech to checknu. Lebo by mohlo neskor prist k infekcii.
Plodova voda v noci nespinka a nema pauzu, takze moze odtekat, chod na pohotovost kde testom zistia ci je to ono, daj si obycajnu bunicinovu vlozku aby mali vzorku.
@anonym_1d5420 u nas to robia tak, ze to vezmu na spajlu s vatou z krcku, aby to mali cerstve a poleju roztokom. Ale ta vlozka je tiez prakticka
A neviete mi baby ešte prosím.povedat či to má súvis s plodovou vodou alebo či nemá skúsenosti niektorá z vás ? Teda bábätko cítim dosť nízko a vrch brucha akoby na vode keď to stlacim aj jemné proste predtým som malého cítila aj hore že to bruško bolo akoby kus napnuté
Asi vies ze ku koncu tehotenstva sa telo pripravuje na porod aj tak ze klesne brusko, teda aj dieta, asi vies odkial vychadza von...fakt treba trosku aj studovat si tieto zakladne informacie. Kolko mas rokov?
mna to zobudilo :D 3:15 rano, a mokra postel
Plodova voda moze odtekat aj po kvapkach (tak som mala ja), tak sup na pohotovost/porodnice na temesvaryho test, lebo ked sa raz narusi plodovy obal moze dojst k infekcii.
A ano je bezne ze ku koncu tehotenstva, alebo pred porodom brucho klesne, telo sa pripravuje na vstup dietata do porodnych ciest
mna to zobudilo :D 3:15 rano, a mokra postel
@babushkaem a môžem sa opýtať ak mám teraz suchú vložku zistia to aj bez toho ? Alebo brat zo sebou nohavičky ktoré sú mokré či to je blbosť ?
@babushkaem a môžem sa opýtať ak mám teraz suchú vložku zistia to aj bez toho ? Alebo brat zo sebou nohavičky ktoré sú mokré či to je blbosť ?
@anonym_autor neviem, mne odtekala postupne, stacila im vlozka, neviem ci nohavicky budu mat nejaky vypovednu hodnotu, ale treba ist na pohotovost urcite
@anonym_autor Ja som sa pri oboch zobudila celá mokrá.Akoby som sa veelmi pocikala 😀 Pri prvom dieťati som rodila mladá a nikde som sa nedočítala, že to funguje až takto a uprostred nocí a pred termínom 😀 Bola to sranda, keď som išla do pôrodnice bez tašky a dušovala sa,že ja nerodím ,ešte nemám bolesti ani termín 😂😂😂
Isla si teda? Ja to nepoznam. Mne 2x rupla voda narazovo. 2x mi museli prepichovat.
Kazdopadne aj cez utz vedia pozriet kolko vody pripadne "ostalo".

@anonym_autor môže byt že plodová voda ti odteká postupne , chod radšej na pohotovosť tam ti to pozrú . Držím palce