Môže spontánny potrat na začiatku tehotenstva prebiehať aj bez bolesti?
Ahojte baby, môže potrat na začiatku 4-5tt prebiehať bez bolesti? Neboli ma nič ani brucho ani kríže, len už od začiatku spinim, minulý týždeň mi bolo potvrdené tehu ale bolo vidno len gestacny vak podľa ms som mala byť v 6tt podľa sona 4tt, dr mi dala duphaston na udržanie a povedala že mám prísť o dva dni, cez víkend som aj v sobotu aj nedeľu zakrvacala nie veľa možno tak na jednu vložku tiež bez bolesti prešlo to zase len minimálne hnedé spinenie, od pondelka som doma lezam mať kľud spinenie je raz silnejšie raz slabšie, dneska som zase trochu zakvacala ale tiež bez bolesti, zajtra idem k dr na kontrolu. A aby som to objasnila ja viem že žiadne spinenie a a krvácanie v tehu nieje OK ale ja som sa rozhodla to nechať na prírodu a vyčistiť sa sama už mám dva kyrety za sebou a tretí už nechcem. Tak by ma len zaujímalo či to potracanie môže prebehnúť len tak že žena krváca. Pri prvom spontannom v 15tt som krvácala ako z vodovodného kohútika. Ďakujem za prečítanie 🙂
No ja som silno krvacala ale chvalabohu pekne von. Mala som tyzden aj hrozne bolesti ale teda som si myslela ze to je klasicky potrat aj doktor to tak skonstatoval kedze maternica bola prazdna ale ze teda mam cystu. No a ked to moje krvacanie a spinenie stale pokracovalo hoci uz nebolo silne som isla zas a ze teda nech ma kukne alebo mi nieco da. A spravil mi test a bac 2ciarky.vtedy sa mi zrutil svet po druhykrat. A po operacii zas. Vajcovod zobrali. Zistli jednorohu maternicu a teda ten co mi vzali ani nebol zrasteny s maternicou ale s vajecnikom prirasteny o hrube crevo. Samozrejme prefuk druheho neuspesny. Kopec zrastov vsade. Takze mne uz len oci pre plac ostali
@maria898 joj to mi je strašne ľúto, u mňa mali zase podozrenie na dvojrohu maternicu ale nikto dodnes netuší či ju mám alebo nie doktorka kázala aj výpis celej operačnej správy a keďže to tam uvedené nebolo tak povedala že to riešiť nebudeme ale keď na mňa kukalo 6 lekárov cez ultrazvuk tak povedali že áno. Tak teraz ani neviem. Ale na ivf ísť môžete nie? Nevzdávaj sa a nezufaj prosím aj tebe bude určite raz dopriate ☘️
Ja uz jedno dietatko mam bude mat za mesiac 3 roky. Ano na ifv mozme len nemame na to peniaze momentalne. Snad raz hej no. Velmi by sme chceli este jedno. Neviem sa s tym vyrovnat. Som z toho strasne smutna.
@maria898 ja viem musi to byť strašne toto prežívať ale držím silno prsty aby to raz vyšlo ☘️☘️

@maria898 fuu tak to si mala teda riadne stastie, so mnou čo ležala jedna pani prišla už v akútnom stave brucho plne krvi len tak tak že ju zachránili.