Môže to byť mimomaternicové tehotenstvo?
Ahojte, som 12 dpo, od 8 dpo mam tmavo hnede vytoky, test dnes slaba ciarka..mam aj priznaky.Doktor na sone povedal ze to vyzera na menstruaciu..ale ja sa bojim...ci nahodou
@anonym_autor 12 dpo to nemoze ani inak vyzerať, absolutne nič.. dr vidí len vysoku sliznicu, ktorá byva pred začiatkom menstruacie normálna.. už ti meška menštruacia? Načo sa stresuješ testovaním ?
@mamulienka0 len myslim som citala aj tu na forach ze zeny mali tmavohnede vytoky a slabe testy..
@mamulienka0 len myslim som citala aj tu na forach ze zeny mali tmavohnede vytoky a slabe testy..
@anonym_autor toto je veľmi skoro posudzovať...skôr ti začína mrcha po biochemickom...lebo podľa tých dní ešte ani nemôžeš hovoriť o tehotenstve....pri MMT mi začali problémy až okolo 5-6 tt
@anonym_autor och my God. Nečítaj fóry

@anonym_autor 12 dpo to nemoze ani inak vyzerať, absolutne nič.. dr vidí len vysoku sliznicu, ktorá byva pred začiatkom menstruacie normálna.. už ti meška menštruacia? Načo sa stresuješ testovaním ?