Môže vysoké CRP ovplyvniť zdravie bábätka v brušku?
Ahojte ,som v 21tt.tehotensva a už 4 deň som chorá mám teploty do 38 zrážkam ich paralelnom ,strašne bolesti do zubov ,uši,hlavy čo ani spať nemôžem ani vydržať strašne pichanie mám
Bola som u lekárky spravila mi vyšetrenia a vyšlo mi crp na50 musím beta antibiotiká myslíte,že môže to nejako maličkemu v brušku uškodiť ?
Ešte pred 7 týždňami som bola tiež dá chorá a vyšlo mi tiež crp na40 a brala som antibiotiká .
Prosím vás mám dôvod byť nespokojná alebo maličké bude v poriadku .
Ďakujem krásne za radu
@viestta áno áno určite ich budem brať ,len či už za tu dobu už sa nemohlo niečo naňho nalepiť alebo preniesť 😞😞😞
@viestta ešte otázka ,gybekologička mi môže zobrať nejako krv alebo tak aby sa zistilo ,že či nemá nejaký zápal alebo neprekonal ?
nie, bábätkám v brušku sa krv neberie🙉
Nikto Ti výsledok nezaručí ale aj ja, moja sestra a moja BFF všetky 3 sme počas tehotenstva brali ATB. Sestre museli chirurgicky odstraňovať hornú osmičku, čiže aj anestéziu slabú dostala. Detičky máme všetky zdravé a šikovné. Horšie by bolo keby si ich nebrala.
@anicka2626 rovnaka situacia u mna, tiez mam atb nasadene. Radsej atb, ako zanedbany zapal. Mam inak rovnake priznaky, len teplota nebola velmi, mne v tehu zial klesli biele krvinky nejako a nevie sa adekvatne branit.
@mogaa myslela som to tak ,že cezomna tá krv nejako
@anicka2626 nikto ti ziadne odbery robit nebude. Liecis sa, tak dufaj, ze to dobre dopadne
@viestta ďakujem pekne verím ,že všetko dobré bude a už je to posledná choroba do pôrodu 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@anicka2626 ahoj. Ja som mala v 19tt CRP až 140 😳, po porade lekárov som vybrala 4 balenia ATB, našťastie zabrali, ale teda viem sa vžiť do tvojej kože.
Malý je našťastie v poriadku. 🙏 Ako ti písali baby vyššie, pre bábätko by bola oveľa nebezpečnejšia neliecena choroba.

Poskodit mu moze neliecena infekcia a toxiny, ktore bakterie vylucuju do krvi, takze ak ti napisali ATB, tak ich ber