icon

Môžem požiadať o Duphaston, keď sa bojím potratu?

10. apr 2022

Ahojte
Môžem ja sama požiadať o duphaston ak sa bojím potratu? Alebo viem si to stravou nahradiť aspoň kúsok?

zuzana2299
10. apr 2022

Mne ho gynekológ dal automaticky. Nic som si nepýtala. Každopádne pokiaľ ho o to požiadaš mal by ti vyhovieť.

petamich
10. apr 2022

duphaston je progesteron, stravou ho nenahradis, kedze je to hormon, lekara poziadat samozrejme mozes ale ak nebude vidiet dovod napr. predchadzajuca anamneza atd. tak si nemyslom, ze ti ho len tak predpise ale zalezi od gynekologa

mala si nejaku negativnu skusenost alebo preco sa bojis potratu

lucka114
10. apr 2022

Požiadať môžeš, ale duphaston ti nič nezaručí 🤷

kkovacovak
10. apr 2022

Ak má prísť potrat tak ti nepomôže ani 10 duphastonov

ailiba
10. apr 2022

Predavaju aj progesteronove kremy na internete, nie su na predpis... Kludne si objednaj. Alebo poziadaj lekarku o tabletky, zalezi na nej. Ale netreba si robit zbyticne ilúzie o ucinkoch progesteronu. Ak ho mas malo, tak mozes potratit, ale inak ti nepomoze.

66simonka66
10. apr 2022

Mne nasadili progesterón pri krvácaní v prvom trimestri, užívať som ho prestala po skončení prvého trimestra. Myslím že ak nie je dôvod tak ti ho lekár nepredpíše.

veronika3110
11. apr 2022

Mne ho takisto dr. predpísala automaticky, aj ked som problémy nemala.. predsa len.... radšej prevencia

ketriin
20. apr 2022

@veronika3110 dievčatá nemáte prosím duphaston 1balenie, ktoré už nepotrebujete? 🍀❤️🍀