icon

Možné hemoroidy v tehotenstve

19. sep 2025

Ahojte, som v 17tt, mam strasny tlak na konecnik, neda sa mi poriadne ani sediet. Posledne dni som mala strasne vela krvi pri utreti. Googlila som a sko prve mi vyskocil nador. Mozu to byt hemoroidy? Mali ste niektora pri tehotenstve? Co vam pomohlo?

kacena4
19. sep 2025

v tehu su hemoroidy bezne, najma ak mas tvrdu stolicu pri utierani jasno cervenu krv ak ta svrbi pali konecnik ak sedis ako na ihlach... treba zmakcit stolicu najlepsie pridat vlakninu do jedla, napr. jablkovy dzus ak vypijes viac dl denne pomoze, ovocie zelenina vo vacsom mnozste denne (nie jednorazovo)

alison11
19. sep 2025

@anonym_autor Áno môžu byť hemoroidy veľa žien ho má berieš železo?Ak máš naridené železo tak si kúp radšej Globifer ten nespôsobuje zápchu a ani hnačky čiže by si od toho železa nemala hemoroidy.Jedz viac zeleniny,ovocia bohaté na vlákninu pi dostatok vody.Faktu krém aj čípky sú na krvácajúce hemoroidy kúp si v lekárni.

autor
19. sep 2025
@kacena4

v tehu su hemoroidy bezne, najma ak mas tvrdu stolicu pri utierani jasno cervenu krv ak ta svrbi pali konecnik ak sedis ako na ihlach... treba zmakcit stolicu najlepsie pridat vlakninu do jedla, napr. jablkovy dzus ak vypijes viac dl denne pomoze, ovocie zelenina vo vacsom mnozste denne (nie jednorazovo)

@kacena4 no skor taky pocit neuplneho vyprazdnenia mam

alison11
19. sep 2025
@anonym_autor

@kacena4 no skor taky pocit neuplneho vyprazdnenia mam

@anonym_autor Tak skús viac tekutín piť polievky jesť to zmäkčí stolicu a pri ďalšej stolici sa vyprázdni,alebo skús si ľahnúť a vyložiť nohy vyššie na vankúše ak sa odľahčí konečník tak potom len bábo tlačí naň.