Mykóza v tehotenstve
Ahojte,
Asi budem mať mykozu (naposledy som ju mala keď som mala 16) už si to veľmi nepamätám ale netrpela som na tieto infekcie veľmi. Užívala som ale tento týždeň antibiotiká zinnat na 5 dni kvôli infekcii v dýchacích cestách včera posledná tabletka a dnes tam dole cítim taký opuch a kúsok pálenie zatiaľ bez vytoku.
Čo si na to môžem dať? Neviem či hneď utekať k leksrovi alebo skúsiť nejaké probiotiká či to neprejde. Vtedy keď som mala mykozu, to bolo tiež po antibiotikách, tak mi zabral Beliema krém a tablety a probiotiká. Tak neviem či skúsiť touto cestou alebo ísť k lekárovi. Som v 19 týždni. Ďakujem.
Clotrimazol sa bezne pouziva aj v tehotenstve, lepsie ale pod dohladom lekara, ten by mal urcit najvhodnejsiu formu. Ja by som sa poradila s dr.
@anonym_b13d89 ďakujem skúsim nejaký gél aspoň na upokojenie kúpiť v lekárni. A zavolám dR. Aj keď nechápem užívala som aj probiotika..
@anonym_b13d89 ďakujem skúsim nejaký gél aspoň na upokojenie kúpiť v lekárni. A zavolám dR. Aj keď nechápem užívala som aj probiotika..
@anonym_autor Neviem ake si uzivala ale skus take, ktore obsahuju Lactobacillus rhamnosus, mne zabrali na opakovane mykozy.
@anonym_autor Neviem ake si uzivala ale skus take, ktore obsahuju Lactobacillus rhamnosus, mne zabrali na opakovane mykozy.
@smoulingirl tieto mi dali v lekárni https://www.drmax.sk/dr-max-rebiomax-atb-10cps-n ale teda asi veľmi nepomohli.. mali by obsahovať to čo píšeš ale asi v tehotenstve to je iné :/
Najlepšie použiť canesten gyn okamžitá úľava
@smoulingirl tieto mi dali v lekárni https://www.drmax.sk/dr-max-rebiomax-atb-10cps-n ale teda asi veľmi nepomohli.. mali by obsahovať to čo píšeš ale asi v tehotenstve to je iné :/
@anonym_autor Pozeram, ze tie ho maju. Inac skus sa este spytat v tejto skupine, je tam tusim aj gynekolog lekar. Budes mat odpoved skor
@anonym_autor Pozeram, ze tie ho maju. Inac skus sa este spytat v tejto skupine, je tam tusim aj gynekolog lekar. Budes mat odpoved skor
@smoulingirl ďakujem, skúsim teda tu lekaren a uvidím čo mi povedia čo by na to bolo dobre.. no porazí ma, som rada že sim sa dostala z tej choroby a ešte teraz toto riešiť
@smoulingirl ďakujem, skúsim teda tu lekaren a uvidím čo mi povedia čo by na to bolo dobre.. no porazí ma, som rada že sim sa dostala z tej choroby a ešte teraz toto riešiť
@anonym_autor Verim ti, je to neprijemne, drzim palce.
@anonym_autor Verim ti, je to neprijemne, drzim palce.
@smoulingirl ďakujem, v lekárni mi odporucili krém jenomazol bez vnútorného použitia a probiotikka Femina. Tak snáď sa toho zbavím a nebudem musieť nejaké špeciálne lieky.

Clotrimazol sa bezne pouziva aj v tehotenstve, lepsie ale pod dohladom lekara, ten by mal urcit najvhodnejsiu formu. Ja by som sa poradila s dr.