Myóm v tehotenstve
Ahojte! Som v 6tt a včera som sa dozvedela, že mám 3 dosť veľké myomy. Lekár mi povedal, že pravdepodobne dieťatko nevydrží...Mám 37 rokov a je to moje prvé. Neviete mi náhodou poradiť ako by som mohla aspoň v priebehu tehotenstva zmenšiť myomy? Viem, že normálne sa pije myší chvost, alchemilka a robia sa na noc zábaly z prasličky. Tie bylinky by sa v tehotenstve nemali piť (teda na začiatku tehotenstva), ale prasličku asi môžem skúsiť. Za každú radu Vám Ďakujem!
@andreatytler moj email. Martinablanarova470@gmail.com sibuplne super dakujem. No ja som sa ho pýtala na to zastavenie, ale velmi nesuhlasil. Ale skus mi napísať nazov lieku este razbsa ho opytam. No ja skusim vsetko co sa dá. Lebo už to ze sa ujalo az 5 mesiaca je podľa mňa uspecj nie? No aj tu kyselinu skusim vymeniť. A mozem ju brat uz pred aj 2 mesiace a potom počas prveho trimestri?
@tinta30 Praveze ten folat treba brat 2-3 mesiace pred planovanym tehotenstvom a aj pocas tehotenstva... tak je to aj s kyselinou listovovu... tu sim sa odporuca sa vybudovat v tele urcitu rezervu, pred tym ako nastane tehotenstvo a preto treba brat par mesiacov dopredu.
Tabletka na zastaveniehormonov bola Lupron... ale ja zijem v Kanade. Neviem ci maju take iste lieky na Slovensku. Ale urcite bude nieco podobne. Pouziva sa to pri lieceni rakoviny, endometrioze. Ja som menila lekara, lebo povodny lekar ma len chcel rezat a operovat.
Poslem ti knihu vecer.
@andreatytler kniha mi prisla si zlata ďakujem. A aj mna len rezat a rezat. Aj 2x som sa nechala presvedčiť. A nepomohlo. Tak hladam riešenia. Ja som dôkaz toho ze to ide ak si postavim hlavu. Niekedy tak treba. Opytam sa ho. Aj ked on furt vraví ze to nieje dobry nápad.
@miakey A keďže ich máte viac, neprekážajú vám, Nemáte väčšie brucho? Ja mám tri 4, 3 a 6 cm a príliš silnú menštruáciu z čoho som anemická a musím brať železo. Tiež s tým nič nechcem robuť. Ale odkedy som si dala vytrhnúť všetky amalgámové zuby, cítim sa lepšie a myómy sa iba mierne zmenšili.

@tinta30 Tiez si myslim ze je to dobry znak ze tvoje telo dokazalo otehotniet. Urcite to dokazes znovu.