Nadúvanie a bolesti v žalúdku v 6tt
Zdravím dievčatá...idem si po radu...som v 6tyzdni a neustále mám napinanie na všetko skoro nič nezjem nakoľko všetko vyvratim... papám po častiach nepomáha... tiež mám problémy zo zápchou som zúfalá od pondelka som pn ležím ležím.... ďakujem za rady
Len vydržať. Ja som bola slabá ako mucha. Stále sa mi chcelo spat. Hocikedy a kocikde ma naplno z ničoho nič a musela som zvracať. Skus si urobiť zazvorovy čaj z riadneho zázvoru. To zvykne pomôcť.
@saskaslniecko nepotesim ta, ale mne sa zastavilo travenie, a vyprazdnovanie na prve tri mesiace, nepomahalo mi nic,kamen v zaludku, nafuknuta, a zapcha, nepomohol ani hylak, ani lieky na travenie, mala som pocit, ze sa mi vyplo traviace ustrojenstvo, a vravala som 8 mesiacov z 9 🙂
@limetka69 ďakujem krásne nepotešilo ale skúsim vydržať nič vmy neostáva..len už som bola zúfalá taká bolesť v jamke až až až...
@saskaslniecko jasne ze mozes zazvor, ale nie cersty a silny, no caj, lizatka proti nevolnosti existuju pre tehotne zo zazvoru, veru, musis vydrzat ale odplata bude nad vsetky ocakavania 🙂
Ešte si skus kúpiť melasu. Ta pomáha v prípade tráviacich problémov. Ma veľa minerálov. Mam ju doma bežne. Kúpiš ju v obchode so zdravou výživou a aj v lekárni. Môžeš ju použiť namiesto cukru. Stojí pár eur. A môžeš ju aj v tehotenstve. Je to prírodný vedlajsi produkt pri výrobe cukru ale oveľa zdravší.
@saskaslniecko jedine vydržať okolo 12-14tt sa to u mna zlepšilo.. dovtedy som tiež bola ko..veľa síl 😉
Bola som dnes na kontrole dala my cipok tak uvidím dúfam prejde lebo som ko
@saskaslniecko ahoj, v tomto probléme urcite nasadit probiotika na prirodnej baze. ja osobne mam s nimi veľmi dobre skúsenosti, nakolko ich mozu uzivat aj tehotné zeny. a doplniť potrebne vitaminy pre nastavajucu maminu a dieťatko tiez na prirodnej baze
ja som pri prvom tehu vracala aj 10 krát za deň a trvalo to skoro 5 mesiacov. Nepomáhalo nič, chodila som na infúzky, lebo som bola už úplne KO. Schudla som zo 52 kg na 44kg pri výške 163 cm. Potom to prešlo a nastalo "žravé obdobie" pri ktorom som pribrala späť stratenú váhu + 20 kg naviac za 4 mesiace. Môj doktor len nad tým krútil hlavou, že toto ešte nevidel 🙂 ale každá sme iná a každá to znáša inak. Mne jediné čo žalúdok zniesol bola čerstvá pomarančová šťava - nie kupovaná, ale sama som si robila a mandle 😉
Čaute baby. Mala by som byť v 5 tyzdni a už asi tretí, štvrtý deň, cítim tlak v bruchu, ako keby bolo stále napnuté, alebo keď si strašne hladná,taký čudný pocit. Je to dosť nepríjemné, neviem, či je to žalúdok alebo co. Zle mi zatiaľ nie je, jest mi chuti. K doktorovi idem až o týždeň v stredu. Ma niektorá podobnú skúsenosť?

Vydrzat! Vydrzat! Vydrzat!
Prejde to, nikto nevie vopred ako rychlo.
Drzim palce a prajem bezproblemove tehotenstvo 🙂