icon

Náraz do bruška v štvrtom mesiaci

77sabrina11
25. mar 2013

Ahojte mamičky a budúce mamičky. Ja patrím medzi tie budúce tak asi viete že sa bojím všetkého. Môj problém je že včera mi priateľ narazil do bruška (nešťastná náhoda). Dosť to zabolelo až som si kľakla chvíľu som ležala a odvtedy cítim nejaký tlak a pichanie (predtým to nebolo až také alebo som si to až tak nevšímala). Máte s tím niekto skúsenosť? Bojím sa o malé no nechcem zbytočne robiť paniku.

ewisam
25. mar 2013

@77sabrina11 nerob paniku a chod k dr, vysvetli co sa stalo, nech sa pre istotu pozrie, ci je vsetko ok. Za opytanie nic nedas a budes mat aspon klud. Radsej 100x zbytocne ako raz a neskoro

zivika
25. mar 2013

@77sabrina11 a cim do teba narazil? a presne do ktoreho miesta? tazko takto odhadnut, ci sa nieco mohlo stat, aj ked osobne si myslim, ze babatko je este malinke a je v brusku dobre chranene...

77sabrina11
autor
25. mar 2013

do spodnej časti bruška a zadkom 😅 (netuším ako sa nám to podarilo) viem že je ešte maličké a že má okolo seba vodu ale kedže ešte necítim pohyby tak sa bojím

zivika
25. mar 2013

@77sabrina11 tak to si ozaj nemyslim, ze by mu nejako ublizil 😉 ale ak si znepokojena, tak kludne skoc zajtra gynekologovi, nech ta skontroluje, aby si mala pokoj na dusi 🙂