icon

Nejaké triky na nechutenstvo a zhoršené trávenie v 1. trimestri?

ka_3_na
8. nov 2018

Poradte prosim co vam zaberalo v tehotenstve na horsie travenie v zmysle pocitu akoby prejedenia alebo plneho zaludka aj ked dokopy nic nejete a na plynatost? Ulavi sa mi po odgrgnuti no niekedy nie a nie odgrgnut. Ked nejem je mi blbo aj ked jem je mi blbo. Som v 1.trimestri a pri predstave ze to bude este trvat sa mi cele tehotenstvo protivi a to nezazivam ovela horsie stavy ako ine zeny. Ale asi malo znesiem neviem. Uz sa zacinam bat ci nejako neskodim babatko ked mi kvoli horsiemu traveniu nechuti jest a jem dost jednotvarnu stravu ktoru ako tak znesiem.

lechtivka
8. nov 2018

@ka_3_na mne povedala doktorka zdravo sa stravovať 🤔 ale telo si vybera čo chce. Čo mi nesadne to ide von. Rohlíky mi už idú hore krkom 😂Na vytravenie si niekedy dám glg coca coly alebo nealko pivo-čierna hora. Inak to musíme vydržať.

katrin21
8. nov 2018

ja som presne toto mala, nevracala som, ale mala som pocit netravenia, bolo to velmi neprijemne.. neznasam pivo, ale kamoska mi poradila, dat si glg dva piva , ze na odgrgnutie a tak... manzel pivo niekedy doma ma, tak ked si dal, dala som si dva glgy, viac nie... to neuskodi a niekedy mi to fakt pomohlo mierne... vraj babsky recept....
inak to preslo koncom toho 1 trimestra, takze neboj, bude lepsie....
a neboj, babo si vezme co potrebuje... davaj si ale kyselinu listovu, ta je v 1 trimestri dolezita... ostatne si vezme same , neboj nic.

kika6956
8. nov 2018

u mna pomohol jogurt activia. straaasne vela som ich zjedla. tiez mi nechutilo nic a ked som si spomenula na jedlo tak aj s toho mi uz bolo zle. Najviac som pribrala kilo za mesiac a bola som na surovom zemiaku, mrkve a jogurtoch 😂(jedla som aj teplu stravu,ale to bolo hrozne premahanie). A v decembri sa to rozbehlo mala sa narodila vo februari.