icon

Nevoľnosť a bolesť hlavy v 13. týždni

denda90
28. jún 2014

Dobrý deň tehulky, Mám na vás takú otázočku. Doteraz som mala skvelé tehotenstvo. Žiadna nevolnosť. Ale dnešná noc bola hrôza som v 13 tt +1 deň. Chytila ma neskutocná migréna až mi vystrelovala do oka a prevracala som asi 4 hodiny. Čo mám robiť ? tabletky proti bolesti nechcem. A veľmi sa bojim aby sa nič bábu nestalo. je to normálne ? Ďakujem za vaše odpovede

amonda
28. jún 2014

@denda90 ahoj, je to normalne :( babu sa nic nestane, mne vacsinou pomohlo to vyzvracanie a zaspatie...ak by to trvalo dlho, tak radsej chod k neurologovi...drzim palec

bajana
28. jún 2014

tabletky proti bolesti hlavne nemozes, max. paralen...kazda preziva tehotenstvo inak, ja som tento problem nemala ale urcite tu s tym mnohe bojovali...nemyslim, ze by to nejako ovplyvnilo babo...pokial nekrvacas, tak by malo byt vsetko OK....mozno si skus zavolat v pondelok lekarovi, aby ta uistil, ze je vsetko OK

denda90
autor
28. jún 2014

@amonda ďakujem keby to neprejde hneď v pondelok pôjdem neurologicke

tjaden
28. jún 2014

ahoj ja som mala migreny od 8 t asi tak do 16-teho a fakt hrozne ešte aj z tej bolesti ma napínalo a kedže som lieky nemohla brať tak som to riešila tak že som šla proste spať ale ked som sa zobudila bolo to ešte horšie tak som si začala robiť kávu, len troška som sa napila a dosť to pomohla

myawilkinson
29. jún 2014

ja som vobec nezvracala ale mala som nevolnosti aj migreny mam doteraz.. ale bala by som sa dehydratacie vela pi.. a babu sa nic nestane.. na bolest nazaciatku ked bola neznesitelna som pouzivala paracetamol ale to tiez fakt vinimocne