Nevoľnosť v 32tt tehotenstva. Čo mi pomôže?

ladydzej
30. júl 2019

Ahojte . Som v 32 týždni a posledné dni sa cítim hrozne zle . Všetko čo zjem vyvraciam, cítim sa slabá, mám hrozné bolesti žalúdka . Nemáte na to nejaký recept ? Čakám svoje druhé bábätko ale je to fakt masaker ... užívam sorbifer a magne b6 je možné žeby som sa cítila zle aj z liekov ?

lenzas
30. júl 2019

Ja som mala takmer cele tehotenstvo take stavy z liekov na tlak, ktore nedobre mi posobili na pacen, co bolo uvedene aj pribalovom letaku, neskor aj pecenove testy som nemala v pohode. Nemohla som jest nic, co malo viac ako 5% tuku. Stacilo mi zjest jeden platok syra a vracila som potom tri dni a nemohla nic jest. Neriesila som to, kedze som vedela dovod a upravila som si stravu. A pecenove testy mi robili pravidelne. Takze podla mna ked stale vracia a necitis sa Ok urcite chod ku lekarovi, nech ta vysetria a urobia odbery.

mariamisko
2. aug 2019

@ladydzej to máš z toho sorbifer ja som užívala zeleze no zvládla som ich jesť iba dva týždne lebo som mala hrozné kŕče v žalúdku ... Zvýšila som príjem železa v ovocí a zelenine alebo sa skús s lekárom dohodnúť na tabletach železa v prírodnej forme...zaplatíš si trochu viac no žalúdok sa poteší ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre