Nevysvetlitelná bolesť zubov v prvom trimestri
Ahojte,prosim poradte,prípadne kto ma podobnu skusenost,uz som zufala.Som v 11tt a neznesitelne ma bolia zuby,zdrave zuby.Priam cela sanka.Raz jedna strana potom druha..zazivala to niektorá?Prejde to casom?Co si na to davat?
Len na okraj,k zubarovi chodim pravidelne a u mna je kaz výnimočný stav,doteraz klop klop
Dakujem
Tak ja by som tipovala, že bolesť môže pochádzať aj z ďasien, ja som mala také bolesti, že som myslela, že si zuby vytrham. Potom neskôr sa mi prejavil zápal ďasien, čo je v tehu veľmi rozšírené. Mne pomáha medzizubna kefka a ústna voda corsodyl
Joj ani mi nehovor.. ja som mala také bolesti že nakoniec musel zub odísť to bolo v prvom tehu no a teraz v druhom zas druhá strana a tam zasa zub štrajkuje.. no a do toho v prvom tehotenstve sa mi často zuby knísali to bolo nepríjemné

@mimusa154
Mala som to isté.
Prvý aj druhý trimester som preplakala, keď som sa už zobudila o 3 ráno na bolesť a nepomáhalo vodička na potieranie, tak som si dala tabletu. Bola som aj pri zubárke, ošetrila mi jeden zub ale bolesť aj tak neprešla. Tretí trimester bol už lepší a doteraz ma už takto zuby neboleli.