icon

Nifty testy - výsledky

krises211
6. aug 2023

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste si niektorá dali urobiť v posledných dňoch nifty testy. Čakám na výsledky a už ma ide zožrať zvedavosť. Bola som tento utorok. Pani mi povedala, že do piatich dni väčšinou bývajú ale mne zatiaľ nič neprišlo. Ďakujem za každú odpoveď. A ak vam náhodou prisli, napiste, ze kedy. Pekný večer.

Strana
z2
nelibe
11. aug 2023

@el_ee verim, ze nie. Poznam par ludi, co im vysledky prisli az po 10 dnoch a prisli. Vsak uvidime, vsetko sa moze stat. To by bol este ten horsi pripad kebyze to musia opakovat

el_ee
11. aug 2023

@nelibe nepicháš si náhodou niečo na riedenie krvi?

nelibe
11. aug 2023

@el_ee nie. Ja viem co to je v mojom pripade - smola a zakon schvalnosti. Nevadi, nechajme tak. Dakujem za zaujem aj podporu

barbora19911
11. aug 2023

@nelibe no mne môj gynekológ povedal že radšej spravit neskôr a mať 100 percentu istotu mne robili v 17 týždni ..a povedal že skôr to ani neodporúča robiť

el_ee
11. aug 2023

@barbora19911 no ženy si to dávajú skôr aj preto, aby ešte stihli v prípade negatívnych výsledkov objednať sa na amnio a potom v prípade negatívnych výsledkov z nej to radikálne riešiť.

nelibe
12. aug 2023

Dievcata, tak vcera vecer prisli vysledky a vsetko ok ❤️ to cakanie bolo strasne, ale som taka stastna… dakujem este raz za podporu

nikii51
12. aug 2023

@el_ee dufam ze pridu do toho tyzdna 🙂. Nerada by som cakala ako @nelibe

el_ee
12. aug 2023

@nikii51 neboj, to bola skôr výnimka. Držím palce 🤞

julia400
19. jún 2025

Dievčatá, zvažujem tieto testy. Treba to riešiť aj cez moju gyn alebo sa môžem rovno cez internet objednať?

ninka99865
19. jún 2025
@julia400

Dievčatá, zvažujem tieto testy. Treba to riešiť aj cez moju gyn alebo sa môžem rovno cez internet objednať?

@julia400 ja som to riešila cez moju Gyn, ale oni majú aj letáky v čakárni že to robia, nie každý Gyn s nimi spolupracuje

julia400
20. jún 2025
@ninka99865

@julia400 ja som to riešila cez moju Gyn, ale oni majú aj letáky v čakárni že to robia, nie každý Gyn s nimi spolupracuje

@ninka99865 ďakujem ti. Už som jej volala a poriešim to cez ňu. Ale až v 16tt na jej odporúčanie. To ma trochu prekvapilo, pretože som chcela čím skôr, teraz som 11tt. Ale vraj sa môžu ešte rôzne veci za ten mesiac vyvinúť...

Strana
z2