Nifty testy - výsledky
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste si niektorá dali urobiť v posledných dňoch nifty testy. Čakám na výsledky a už ma ide zožrať zvedavosť. Bola som tento utorok. Pani mi povedala, že do piatich dni väčšinou bývajú ale mne zatiaľ nič neprišlo. Ďakujem za každú odpoveď. A ak vam náhodou prisli, napiste, ze kedy. Pekný večer.
@nelibe no mne môj gynekológ povedal že radšej spravit neskôr a mať 100 percentu istotu mne robili v 17 týždni ..a povedal že skôr to ani neodporúča robiť
@barbora19911 no ženy si to dávajú skôr aj preto, aby ešte stihli v prípade negatívnych výsledkov objednať sa na amnio a potom v prípade negatívnych výsledkov z nej to radikálne riešiť.
Dievcata, tak vcera vecer prisli vysledky a vsetko ok ❤️ to cakanie bolo strasne, ale som taka stastna… dakujem este raz za podporu
Dievčatá, zvažujem tieto testy. Treba to riešiť aj cez moju gyn alebo sa môžem rovno cez internet objednať?
Dievčatá, zvažujem tieto testy. Treba to riešiť aj cez moju gyn alebo sa môžem rovno cez internet objednať?
@julia400 ja som to riešila cez moju Gyn, ale oni majú aj letáky v čakárni že to robia, nie každý Gyn s nimi spolupracuje
@julia400 ja som to riešila cez moju Gyn, ale oni majú aj letáky v čakárni že to robia, nie každý Gyn s nimi spolupracuje
@ninka99865 ďakujem ti. Už som jej volala a poriešim to cez ňu. Ale až v 16tt na jej odporúčanie. To ma trochu prekvapilo, pretože som chcela čím skôr, teraz som 11tt. Ale vraj sa môžu ešte rôzne veci za ten mesiac vyvinúť...

@el_ee verim, ze nie. Poznam par ludi, co im vysledky prisli az po 10 dnoch a prisli. Vsak uvidime, vsetko sa moze stat. To by bol este ten horsi pripad kebyze to musia opakovat