icon

Nifty/trisomy - áno, nie

4. jan 2023

Dávali ste si robiť tieto testy ? Ak áno prečo, len tak ? Alebo kvoli nejakým predošlým zlým výsledkom?

Strana
z2
kris_tin257
9. jan 2023

Nifty, pri oboch tehotenstvach automaticky. Kvôli tomu nech viem že je bábo v poriadku hneď od začiatku a tehotenstvo si užívala 😊

ivana208
15. mar 2023

ahojte, my sme si dávali robiť Nifty pro test a chcela by som sa podeliť o svoju skúsenosť s ním. Výsledky testu boli negatívne a dozvedeli sme sa, že čakáme chlapčeka, čo už následne môj gynekológ neoveroval (bral tento test ako dostatočný). Aké bolo naše prekvapenie, keď sa nám nakoniec narodila dcérka, našťastie je úplne zdravá, v poriadku. Avšak ešte dlho mi vŕtalo v hlave, že ak sa test mohol zmýliť v pohlaví, môže sa aj pokiaľ ide o ochorenia. Môj gynekológ bol v šoku, keď som mu to oznámila, hneď spoločnosť kontaktoval, ale nikto sa mi dodnes neozval (už je to dobrých pár mesiacov), postačilo by aj ospravedlnenie.

kris_tin257
15. mar 2023

@ivana208 😱😱😱 vaw prvýkrát čítam o zmyleni testu... Ja by som to na tvojom mieste riešila, test je poistený v prípade chyby máš nárok na finančnú náhradu čo viem

Strana
z2