Obavy v tehotenstve
ahojte ja ma velky strah z toho ze babatko bude postihnute, ze bude mat DS,neviem ako to prekonat.staci ked citam vseliake clanky na internete a stav sa len zhorsuje, vysledky u gynek. som mala zatial v poriadku, jedine na morf.sone nam ovedali ze babatko ma mensi nostek, a ten zvyknu mat deti sDS ale ze to sa uz s urcitostou neda povedat, pretoze sme na tom sone boli v neskorsom tyzdni.
@jolanda1111 mozete absolvovat doplnkove vsetky mozne vysetrenia, aby ste mali aku taku istotu ohladom vsetkeho, ale hlavne treba vypnut internet, kupit v knihkupectve nejaku kvalitnu knihu o tehu a starostlivosti o dieta, kde su pisane fakty, informacie, ktore potrebujes a nie prehnane ci vymyslene pribehy neznamych z netu 😉
a bat sa budes este vela vela rokov o to babatko, aj ked uz bude dospelak 😉 no naco citat hovadiny? precitaj si, ako prebieha tehu, co sa deje po tyzdnoch napr, a na ostatne kasli, aj tak to neovplyvnis 😉
Co sa ma stat sa stane. Mne pri prvom tehu vraveli ze som si kupila vybavicku priskoro ze to prinasa smolu ze mozem potratit atd... a teraz mam krasne dvojrocne dievcatko ktore neposedi skace a vymysla a mam dojem ze je nesmrtelna... :D uz sa vobec nebojim.
dakujem zienky, asi mate pravdu, ved je vela pripadov ze sa narodi zdrave babatko, tak aj my mame sancu.len viete ako to je, staci ze vas nieco napadne a uz hladate na webe...
Ahojte som 33 tizdni a doktor mi napisal do kniski tieto znaki a neviem co su to a bojim sa troska Leu 14,24 Ery 3,62 Hb 87 Htk 0,29 Tromb 45,6,90
To je krvný obraz. Podľa výsledkov si anemická a máš trochu zvýšené biele krvinky, čo môže znamenať zápal. Moč máš v poriadku? Berieš železo?
@adalea moc mam poriadku hej berem na zelezo tabletki a to moze hrozit volaco babetku
Myslím, že nie, nestresuj, ak by to bolo niečo vážne Dr. by to určite riešil. Zvýšené Le môžu byť z hocičoho, aj zo zuba. Ani o tom nemusíš vedieť

Kazda zena ma obavy to je to normalne .. len zbytocne nestresujte .. ak.mate pochybnosti chodte na 3d sono tam vsetko pekne ukaze a budete kludnejsia