icon

Obmedzené močenie

nellka21
25. dec 2021

Ahoj, neviem najst diskusiu kde by sa toto preberalo. Vsade len ,ze žena chodí casto na wc. Ja mám opačný problém, vypijem tak 1.5l vody aj idrm na wc ale strasne málo mi to príde. Viem, ze sa dá ísť normálne 🤭. Trošku sa vyprázdnim a koniec. Spomeniem to na najblizsej poradni, no mala ste niekto s tým skúsenosť?

romea
25. dec 2021

@nellka21 ahojky, ja som mala boli sme so svagrinou rovnako tehotné, ona chodila stále cikat a ja nič, pred pôrodom sa zistilo že som cely čas mala opuchnuté dolné brucho mala mala r kg a tlačila mi tam na nejaké nervy pri mocovom mechúr

mogaa
25. dec 2021

môžeš byť v tehu viac zavodnená, je to normálne.....v každom prípade treba piť po troche a priebežne počas celého dňa....ono tebe sa to môže zdať málo , ale ak to zmeriaš zistíš že je tam malá odchýlka oproti množstvu čo vypiješ....

nellka21
autor
25. dec 2021

@romea tak mám stále nízko placentu, môže to byť príčina? 🤷

romea
25. dec 2021

@nellka21 neviem skus to povedať na tej poradni že malo cikas a pijes dosť? Moc máš tmavý ci bledý?

nellka21
autor
25. dec 2021

@romea ked viac vypijem tak bledy, vecer alebo rano žltý

romea
25. dec 2021

@nellka21 ano ked pijes ma byt bledý, keď malo tak tmavý. Tak si vieš skontrolovať ci dosť pijes tak pozor nato

janatulip
28. dec 2021

@nellka21
@romea Ahojte tehulky …som začala 4 mesiac …komplikácie začali teraz 25. Obrovské bolesti nedalo sa mi vycikat …najprv som myslela že som prechladla …odviezla má sanitka na pohotovosť …tam prišiel doktor na to že mám plny mechúr dali má na cievku a za 5 min mi stieklo dva litre mocu….pustili má dom ale bolesti znova nastali a nedalo sa mi zas cikat ….tak mi zaviedli vyvod …včera som bola u svojho gynekológa ktorí mi povedal že mám maternicu položenú veľmi nízko tlači mi na mechúr a preto sa mi hromadí moč a nedá sa mi cikat …mám pristane nariadené ležať na bruchu lebo mi hrozí že dietatko potratim 😢

romea
28. dec 2021

@janatulip och joj to ma mrzí veľmi, musis vydržať, to zvládneš, my ženy sme silné 👊

nellka21
autor
28. dec 2021

@janatulip och nestraš, ja mam tiez zatial placentu nizko. Mozno to bude tým. Aj si myslím ze to je toto. Ale tak treba verit ze sa to upraví. Neviem si predstavit spat na bruchu ...

janatulip
29. dec 2021

@nellka21 a v ktorom mesiaci si ?ja mám rada spávať na bruchu ….to mám výhodu ….

nellka21
autor
29. dec 2021

@janatulip začína 5mes