Očkovanie v tehu a nežiadúce účinky
Baby co ste sa dali ockovat tehotné aké ste mali nežiaduce účinky? Myslím na covid ďakujem
Nie nejde mi stránka na Fb očkovanie tehotných čiže tam si to nepozriem
očkovať tehotné ? V žiadnom prípade.
@sanen keby sa autorka pytala ci sa ma ockovat alebo nie, ok, vyjadri svoj nazor (takych tem je tu uz viac nez dost takze nech sa paci, pouzi lupu a mozes komentovat). Ale ona sa pytala ake neziaduce ucinky tehotne po ockovani mali. Takze si odpovedala na nieco co ju absolutne nezaujima a nebolo temou otazky. Takze ano, odpovedas uplne mimo otazku.
Mna neirituje tvoj nazor na ockovanie, respektujem jednu aj druhu stranu. Irituje ma (v kazdej jednej teme) ked niekto odpoveda na nieco na co sa autor vobec nepytal. Predstav si ze zalozis temu s otazkou "aku kabelku do prace by ste mi odporucili k saku" a niekto ti na otazku odpovie ze nenos kabelky, skodi to chrbtici... Uz chapes co chcem povedat? Citanie s porozumenim... Takze toto ma irituje (nielen) v tejto teme
@mon1806 urcite sa dajte ockovat, ja som prekonala tazku formu covidu a babo sa nsrodilo s vyvojovou vadou..infekcia nue je sranda v tehu..
@vierkaaa85 a viete že to bolo covidom? Kedy ste ho prekonala v ktorom týždni?
@mon1806 ano pretoze v tyzdni ked sa dany organ vyvyjal som mala covid..bol to prvy trimester cize najvyssie riziko ak je infekt prekonany.
@vierkaaa85 tak v prvom trimestri áno, to mi je ľúto
@mon1806 ja sa tiez chystam ist na 3. davku v 2. trimestri a studujem vsetky mozne studia. vacsina zien to zvlada dobre..
ja som v tehotenstve v decembri chytila covid, mala som horucky skoro 39 a v 8tt som potratila.. preto som sa rozhodla, ze tentokrat to budem riesit takto.. u mna je strach z covidu vacsi ako z vakciny.
@vierkaaa85 je mi to velmi luto, vdaka, ze ste napisali aj Vasu smutnu skusenost :(
@veronice zabudla ste aj iných napomenúť, čo sa vyjadrili, že neočkovať tehotné. Tak šup prednášku aj im. Musela som vám napísať. Ja mám dosť zase z takých premudrelých komentárom ako ste dala teraz vy. Tak šup aj do iných tém na MK. A môžte sa realizovať a poúčať čo má kto čo písať. Pani napísala svoj názor. Tehotné neočkovať. Nenapísala absolutne nič zlé k téme. Niekto vypíše nežiadúce účinky a niekto napíše neočkovať. Tak sem nepleť tie tvoje kabelky.
@mon1806 pfizer po prvej aj druhej davke ma bolela dost jeden den ruka,inak nic.Ockovana v 2trim.
@mon1806 ďakujem za otvorenie diskusie, ja zvažujem akurat ockovanie kvoli situacii a nielen preto, ale aj sama na sebe citim, ze nie som tak fit, aj dychavicnost je uz zvysena a som este len v 30tt., cize preto sledujem aj odporucania a aj baby ake mali priznaky po ockovani. Ano bola som doteraz proti, no sama som netusila ako to bude a aj so mnou a cim dlhsie sa ockuje, tym je viac skusenosti aj samostatnych maminiek.

@thereisabear čím skôr tým lepšie,len 1,tr. by som sa vyhla,ak je na výber...ešte u niektorých treba počítať ss Rhega injekciou,tam sa odp.odstup 2 týždne,tak to nejako šikovne vypoččítať