icon

Odumierajúca placenta a zlé prietoky v 36. týždni

lubenka131
19. júl 2013

ahojte...potrebovala by som len vase skusenosti s takymto pripadom..dufam ze sa niekto najde...sestra lezi od pondelka v nemocke s tym ze mala je moc malinka nesedi jej tt s terminom porodu skracuje sa jej rychlo krcok...dnes jej robili sono a vysledok dr povedala "plodovej vody dost,prietoky su zle a placenta stara odumiera dieta ma malo kyslika a krvi"viac k tomu dr len dodala ze zajtra to budu musiet skontrolovat zas a odisla..to kolko ju takto chcu alebo mozu nechat bez kyslika,resp s takym malym prisunom kyslika este k tomu ked mala je malinka slabo vyzivovana?(v pondelok mala 1740g) a mala by byt v 36tt...dakujem za kazdu info

mistrall
25. júl 2013

@lubenka131 jednoznacne sekcia a von, a rychlo..hadam ju nechcu rodit normalne preboha 😠

lubenka131
autor
25. júl 2013

@kveta @mistrall jej cisarak neodmietli jej len vcera bolo povedane ze pockaju ci sa vypyta sama alebo jej pomozu a ze budu jej robit zatazovy test ci to mala zvladne sama alebo treba cr

katkapoli
25. júl 2013

@lubenka131 Drzim palce, nech to dobre dopadne . . .

renuska23
25. júl 2013

@lubenka131 mne sa zdá, že s ňou zaobchádzajú ako s nejakým pokusným králikom a ak sa nebodaj niečo stane, tak povedia "ups, nevedeli sme...." ... zase by som asi uvažovala o zmene nemocnice...

jeemima
25. júl 2013

@lubenka131 mne presne 24 hodin po vysadeni liekov odtiekla voda len pruser bol ze to bol 31TT ale nastastie vsetko dobre dopadlo

sendy182
25. júl 2013

@lubenka131 ako ste dopadli?........na čom sa zhodli?

lubenka131
autor
26. júl 2013

@sendy182 uz je na svete porodila o 11.33 spontanne mala ma 2200g a 45cm a su v poriadku obidve a bola som pri porodeeeeeeeeee 🙂)))) MIMOCHODOM pan primar dnes odstupil!!!
@jeemima
@renuska23
@katkapoli
@mistrall

willy_wonka
26. júl 2013

@lubenka131 pan primar urobil po dlhej dobe spravne rozhodnutie, aj ked...zase neskoro 🙂
a srdecne gratulujem. Mamicke aj malinkej vela zdravicka. Som rada, ze to maju uspesne za sebou 🙂

xlucia
26. júl 2013

@lubenka131 primar mi je ukradnuty, co spravil uz sa nevrati. sestre posielam velkuuuuu gratulaciu a vela vela pozitivnej energie, a prianie nech to s malickou uz dalej spolu dobre zvladaju bez vacsich problemov
a za v kutiku duse zavidim, ale v dobrom, ze to uz ma stastlivo za sebou

renuska23
26. júl 2013

@lubenka131 gratulujem a úprimne sa teším s vami 🙂 .... želám mamine, aj malinkej veľa zdravia a nech sú čo najskôr doma 🙂... som rada, že to dobre dopadlo, už som na vás dnes myslela...

mistrall
26. júl 2013

@lubenka131 super gratulujem sestre aj malej ze to dopadlo takto skvelo 🙂

lubenka131
autor
26. júl 2013

@willy_wonka
@xlucia
@renuska23
@mistrall dakujeme pekne baby 😵

mimik79
26. júl 2013

no super, tak gratulujem, sestru riadne vytrapili a v ktorom tyzdni teda rodila? ja som mala cr v 38 kvoli podobnym problemom so slabym vyzivovanim babatka, maly mal podobne miery 2220 g a 48cm. uz ani neviem ze bol taky malinky,...ma uz 8 mesiacov a mozno ze za 2 mesiace po porode vsetko dobehol...drzim palce, nech mala dobre papa

sendy182
26. júl 2013

@lubenka131 taka som rada a hlavne šťastná so srdca blahoželám.......veľmi som si priala aby to dobre dopadlo a ako vidím bábatko má pekné miery 🙂 🙂 🙂 ...........veľa zdravia, šťastia ......... 😉 .....k tomu primárovi sa radšej nevyjadrujem..... 🤐 .........myšlienkami som bola "s vami"......... ty na okamžik narodenia neterky určite nezabudneš 🙂 .......

stellamaris
26. júl 2013

@lubenka131 jeej tak to su dobre spravy 🙂 sestre srdecne gratulujem k malickej a prajem skore zotavenie 🙂

turistka
26. júl 2013

@lubenka131 super tesim sa s vami, myslela som na vas, som rada, ze to dobre dopadlo 😉

lucka011
27. júl 2013

No tak to je úpne perfektné, malinká už musí byť krásna slečna, a konečne je na svete, kde jej je isto dobre. Som z toho úplne nadšená!!! 🙂 Prajem im obom veľa, veľa zdravíčka... A k tomu primárovi: Nech ten radšej so zdravotníctvom nemá už nič spoločné...

lubenka131
autor
27. júl 2013

@mimik79 37+1 porodila spontánne celkom rychlo to išlo...len mala už nedychala bola úplne modrá a plná vody a krvi musí byť minimálne do pondelka na JIS ale zatiaľ vyzerá všetko ok...tak dúfam aj bude... 😉
@turistka
@sendy182
@stellamaris vám ďakujem veľmi pekné kočky že ste na ňu mysleli :-* 🙂

renuska23
27. júl 2013

@lubenka131 bude to silná bojovníčka, keď mala taký ťažký štart do života...

danjelca
27. júl 2013

primár TT pôrodnice odstupil????HURÁAAA

kveta
27. júl 2013

@lubenka131 Prepac, ale po takomto "porode", trva mesiace az roky, kym sa da s istotou povedat, ze dieta je v poriadku. Tento porod sa mal viest cisarakom. Nenarodilo by sa polomrtve dieta.

lubenka131
autor
27. júl 2013

@kveta prosim?????kto ti povedal ze bola POLOMRTVA????mala je v poriadku a samozrejme ze ci je na 100% v poriadku ukaze cas to mas to iste ako pri zdravom....vcera im tam zomrelo ZDRAVE dieta narodene s vahou 4,3kg..nehnevaj sa ale mna nemusis poucat ze o 100% zdravy sa neda hovorit hned

lubenka131
autor
27. júl 2013
alka61
27. júl 2013

@lubenka131 super, že už to majú za sebou, veľa sa natrápila, tak nech sa skoro zotavia a šups ho domov 🙂 , malej veľa sily a mamke a rodine vieru, všetku bude ok 🙂

renuska23
27. júl 2013

@lubenka131 zase tam zomrelo dieťa??? čo sa stalo tentokrát?

kveta
27. júl 2013

@lubenka131 "mala uz nedychala, bola uplne modra, plna vody a krvy" Pre mna to znie ako popis polomrtveho dietata.

lubenka131
autor
27. júl 2013

@kveta dosť blbo to píšes...aj môj syn sa narodil a museli ho kriesit ....podotýkam presne na deň určený cisárskym...a to nie je polomrtve dieťa...je to dosť nepríjemné keď to takto píšes...ale ďakujem za príspevok.......pekný deň
@renuska23 nie dieťa ale žena pri operácii zomrela

katarina_st
27. júl 2013

@lubenka131 jej super, blahozelam tvojej sestre a prajem obom hlavne vela vela zdravicka, nech ma malinku co najskor pri sebe a sestre prajem skore zotavenie... Velmi sa tesim, ze vsetko dopadlo v poriadku 🙂.

lubenka131
autor
27. júl 2013

@katarina_st ďakujeme pekne...keď bude všetko ok zajtra ju už preložia z inkubatora do postielky ale stale ostane na JIS a v pondelok by už mohla ísť k sestre na izbu...🙂