Okom viditeľný polyp v pošve počas tehotenstva

23javane
16. mar 2017

Ahojte mamicky, tehulky mate prosim vas skusenosti s polypom v posve, ktory je okom viditelny a slabo z neho tehulka krvaca. Ako sa to lieci, treba to odstranit hned alebo az po narodeni dietatka? Je to nebezpecne pre babatko? Som v 32tt a dost sa bojim :( dnes idem na vysetrenie.

Dakujem za kazdu skusenost.

alex666
16. mar 2017

@23javane Ahoj, žiaľ, neviem, ako to je počas tehotenstva, ale ja som tiež mala minulý rok polyp (nie v pošve ale v maternici), musela som ísť na jednodňový zákrok v celkovej anestéze, aby mi ho odstránili. A upozorňovali ma, že sa to môže vrátiť, tak sa tiež obávam, že ho budem mať späť, keď budem tehotná. Na slovenskom internete som o tom veľa nenašla, ale googlila som na rôznych amerických a anglických fórach o tom, takže odporúčam skôr pozrieť tam, ak vieš po anglicky. Držím palce a daj vedieť, ako si dopadla.

23javane
autor
17. mar 2017

@alex666 No tak som objednana na pondelok a uvidime ci to musi ist von alebo nie celkom sa bojim :( ale nejako to budem musiet zvladnut .....

23javane
autor
20. mar 2017

@alex666 takze sa rozhodlo ze je to male sice to krvaca trosku ale ze to by bolo to iste po zakroku kedze sa to hoji cca 3 tyzdne a bude to v celkovej anesteze lebo v lokalke ze to dost boli tak sa to urobi po porode co som aj rada aj ked nie je to pridemne kedze to krvaca ale uz vydrzim 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre