icon

Oneskorená stehenná kosť bábätka v 20týždni tehotenstva: Je to nebezpečné?

Dnes o 13:27

Ahojte,
stretli ste sa niekto s tým, že by vám lekar povedal že stehenna kosť dieťatka je o týždeň oneskorená oproti všetkému ostatnému? Je to niečo nebezpečne ?
Vďaka 🙂

anonym_fcb053
•
Dnes o 13:28

prečo sa nepýtaš priamo lekára ked si tam? ved jedine on vie ako, o kolko a čo to znamena..

autor
•
Dnes o 13:37
@anonym_fcb053

prečo sa nepýtaš priamo lekára ked si tam? ved jedine on vie ako, o kolko a čo to znamena..

@anonym_fcb053 povedala že sa mám spýtať na morfologickom sone ktoré mám za 2 týždne tak som sa chcela informovať skôr u niekoho kto ma skúsenosť

anonym_9ca790
•
Dnes o 13:37

V 20tt su bezne taketo odchylky. Tyzden nie je nic. Neboj sa, keby bolo, tak mas pred sebou dalsie tortury vysetreni... 🙃 Nestresuj, je to uplne normalne. Staci o milimeter dva myskou sondy inde kliknut a uz mas inu velkost, pri tomto tt. Merania su priblizne.

Ja aj teraz pri tretom dietati som mala na meraniach este aj tesne pred porodom hlavu o dva tyzdne mensiu a pod. To su priblizne merania. Vacsie odchylky su samozrejme problem, ale tyzden je nic.

andrejkap123
•
Dnes o 14:03

Aj ja som mala o 2-3 tyzdne mensiu hlavu. Mala ma dva roky a je zdrava. Tyzden je velmi málo

autor
•
Dnes o 14:04
@anonym_9ca790

V 20tt su bezne taketo odchylky. Tyzden nie je nic. Neboj sa, keby bolo, tak mas pred sebou dalsie tortury vysetreni... 🙃 Nestresuj, je to uplne normalne. Staci o milimeter dva myskou sondy inde kliknut a uz mas inu velkost, pri tomto tt. Merania su priblizne.

Ja aj teraz pri tretom dietati som mala na meraniach este aj tesne pred porodom hlavu o dva tyzdne mensiu a pod. To su priblizne merania. Vacsie odchylky su samozrejme problem, ale tyzden je nic.

@anonym_9ca790 ďakujem 🙂

autor
•
Dnes o 14:04
@andrejkap123

Aj ja som mala o 2-3 tyzdne mensiu hlavu. Mala ma dva roky a je zdrava. Tyzden je velmi málo

@andrejkap123 ďakujem 😊

anonym_7b4c08
•
Dnes o 14:12

@anonym_autor Naša dcéra mala dĺžku nôh tesne pod normou. Lekár povedal, že je to normálne, netreba to riešiť. Bolo to z dôvodu, že mala Downov syndróm. Po pôrode bol ticho ako voš pod chrastou.

Nechcem ťa strašiť, možno v tvojom prípade to nič nie je, ale skúste si to preveriť.

andrejkap123
•
Dnes o 18:54
@anonym_7b4c08

@anonym_autor Naša dcéra mala dĺžku nôh tesne pod normou. Lekár povedal, že je to normálne, netreba to riešiť. Bolo to z dôvodu, že mala Downov syndróm. Po pôrode bol ticho ako voš pod chrastou.

Nechcem ťa strašiť, možno v tvojom prípade to nič nie je, ale skúste si to preveriť.

@anonym_7b4c08 a ine znaky nemala?

andrejkap123
•
Dnes o 18:54
@anonym_7b4c08

@anonym_7b4c08 Napr mensia alebo chybajuca nosova kosticka, vysoké NT?

anonym_7b4c08
•
Dnes o 21:24

Nechýba jej žiadna nosová kostička a neviem, či bolo niečo iné vidno na sono. Sono videl len lekár. Ja som tam nebol. Celé tehotenstvo nemal žiadne podozrenie - neviem, či nič nebolo vidno, alebo on to nevidel.