Oneskorený vývoj tehotenstva?
Ahojte, dnes podla poslednej MS by som mala byt 7+2tt, Minuly tyzden v pondelok som bola po vynechani prvy krat u dr., mala som byt koniec 6tt, alebo zaciatok 7tt, cakala som pomaly uz srdiecko a dr.mi povedal, ze na sone vidno tehotenstvo, ale akoby na hranici 5tt, vraj mam zvysenu sliznicu, ako pri tehu, mala som prist v pondelok tento tyzden, tak som bola znova na sone, uz bol vytvoreny vak, ale stale mi to nesedi na tt podla poslednej MS a vlastne ani podla plodnych dni. Zobrali mi krv, vcera som volala na vysledky a hcg bolo 800, co zodpoveda 5tt. Dnes som bola znovu zavolana na sono, vacok od predvcera povyrastol, krv mi nebrali, mam prist o tyzden. Posledny sex sme mali 16dc, a odvtedy nic, cize mi to nesedi ani s tym, co povedal, dr., ze mozno oneskorena ovulacia. Podla neho vraj spermia vydrzi max 48 hod.v zenskom tele. Ak to tak je, tak to uz vobec nedava zmysel. A to ani nehovorim o tom, ze sme si davali maximalny pozor, sex mame vzdy s kondomom a este aj prerusovane. Ked mi meskal MS, bola som uplne v soku, potom som sa zacala uz aj tesit a teraz toto. Cele je to divne. Ked tak nad tym rozmyslam, od minuleho tyzdna za 5 dni sa objavila dutinka a rastie, keby to nemalo byt v poriadku, tak by sa asi vytvorila skor, teda v danom tyzdni, ako by mala a asi by rastla pomaly, alebo by bola deformovana, alebo by nerastla, ale ona narastla za necely tyzden na 3.8mm. Je to malo na dany tyzden tehotenstva, ktory by som mala byt, ale keby sa nieco dialo, asi by nerastla...ci? Nemate niekto podobnu skusenost?A vobec nechapem, preco mi nevzali krv na hcg. Ani co sa to akoze deje
ahojte, neposunulo sa to nikam, stale len vak a ani nenarastol, zobrali mi krv na hcg a predoperacne a zajtra ma bud vycistia, alebo ak hcg kleslo, sa bude cakat, ci to odide samo
@didi2102 dakujem, tehu uz nebude, toto sa stalo ani neviem ako, a aj tak to nevyslo, ja nechapem, na co to bolo dobre;(
Vcera som bola u lekara zbalena, ze idem na kyretaz, pozreli ma traja a poslali domov, ze to ma este sancu, dali mi duphaston a aj fraxiparin, ten som si vzdy v tehu pichala. A ako som dosloa domov, zacala som krvacat, tak som sa dnes vratila a zajtra zas mam prist nalacno...uz som bola aj za anesteziologickou:(...krvacam uz ako pri menzese a dost ma boli aj brucho. Vzdy ked som bola tehotna, sme sa o to snazili. Zo 7 pokusov mam jednu dceru, teraz sme sa nesnazili a zas je to aj tak zle...trochu som si vyliala srdce, ale dako ma to uz dnes zobralo. Hlavne po vcerajsej nadeji 😢

nič len čakať... nič iné. Možno že bábo bude drobnejšie - nie každé sa narodí s váhou 4 kg a dĺžkou 55 cm...