icon

Opakované problémy s placentou počas tehotenstva

2. jan 2024

Ahojte.
Je tu prosím niekto kto mal opakovane problémy s placentou počas tehotenstva? - nedostatočne vyvinutá placenta, nedostatočne vyvinuté cievy a choriove klky v nej, slabo prekrvená, odlupujuca sa....?
Myslím už v skoršom štádiu tehotenstva...
Budem rada ak sa mi ozvete.
Ďakujem

kiki68
2. jan 2024

Ja som mala problem s placentou, vraj geneticky to mam u seba, ja som brala od pozit testu hned utrogestan a magnezko. Tak to drzalo, ale hned sa v 13tt pridal tehu aspirin. Lebo zjavne to stale placenta nestihala. Ale dobre to dopadlo. Mne tiez rastla placenta z opacneho bodu ako ma

zzzzza
5. dec 2024

Ako ste dopadli

tanatoth
16. mar 2026
@kiki68

Ja som mala problem s placentou, vraj geneticky to mam u seba, ja som brala od pozit testu hned utrogestan a magnezko. Tak to drzalo, ale hned sa v 13tt pridal tehu aspirin. Lebo zjavne to stale placenta nestihala. Ale dobre to dopadlo. Mne tiez rastla placenta z opacneho bodu ako ma

@kiki68 ahoj a ten aspirin pomohol? Momentalne riešiť rovnaký problem

kiki68
17. mar 2026
@tanatoth

@kiki68 ahoj a ten aspirin pomohol? Momentalne riešiť rovnaký problem

@tanatoth ano, dve zdeave deti doma 😉

tanatoth
18. mar 2026

@anonym_autor ahoj podarilo sa ti dieťatko donosiť ?

autor
22. mar 2026
@tanatoth

@anonym_autor ahoj podarilo sa ti dieťatko donosiť ?

@tanatoth ahoj áno ❤️

tanatoth
22. mar 2026
@anonym_autor

@tanatoth ahoj áno ❤️

@anonym_autor tak to si ma potesila ❤️ aj si mala prosim nasadenú nejaku liečbu? A prišli nato Preco sa to dialo ? 🙂

autor
Včera o 09:50
@tanatoth

@anonym_autor tak to si ma potesila ❤️ aj si mala prosim nasadenú nejaku liečbu? A prišli nato Preco sa to dialo ? 🙂

@tanatoth prisli mi na antifosfolipidovy syndróm…autoimunitne ochorenie ktoré mi napadalo placentu…mas podobný problem?
A mala som Anopyrin 150mg, Fraxiparine 0,6ml som si pichala najskor 1x denne a od 28tt 2x denne a plus som mala liek Plaquenil (kvoli tomu syndrómu)

tanatoth
Včera o 09:53
@anonym_autor

@tanatoth prisli mi na antifosfolipidovy syndróm…autoimunitne ochorenie ktoré mi napadalo placentu…mas podobný problem?
A mala som Anopyrin 150mg, Fraxiparine 0,6ml som si pichala najskor 1x denne a od 28tt 2x denne a plus som mala liek Plaquenil (kvoli tomu syndrómu)

@anonym_autor no prave zistiju o čo ide :( prisla som o dieta v 22tt z dôvodu zlyhania placenty a bol to uz druhy potrat tak chodim teraz po vyšetreniach od hematologie, genetiky este ma caka repro imunologia tak preto zistujem čo sa dá čo mohol byť dôvod

tanatoth
Včera o 09:54
@anonym_autor

@anonym_autor a prosim ta o ake konkrétne autoimunitne ochorenie ide ak to nie je tajné by som si dala vyšetriť aj to

autor
Včera o 14:29
@tanatoth

@anonym_autor a prosim ta o ake konkrétne autoimunitne ochorenie ide ak to nie je tajné by som si dala vyšetriť aj to

@tanatoth napíšem ti správu 🙂