Opakujúci sa hematóm
Som 15tt a od 8tt som doteraz mala 2x krvacanie a skoro stale spinenie, zisteny hematom 1,5x2cm. V 12 tyzdni hematom po krvacani zmizol co ma strasne potesilo ale ostalo spinenie. Vcera na kontrole mi nasli hematom este vacsi 4x2,5cm. Mate nejaku skusenost s takymto vracanim sa hematomu a co ste voci tomu robili? Mne sa zda lezat v posteli a brat Ascorutin dost malo zacinam mat strach. Na americkych weboch dokonca podporuju krvacanie Aspirinom aby hematom nenarastol a nezatlacil na babo, u nas sa krvacanie zastavuje alebo nic :( Este som nasla ze na urychlenie vstrebania vraj v Rusku davaju Wobenzym - skusal to niekto?
@upam ja som to mala v 7 tt ,sla som do nemocnice,tam mi davali dicynone tbl a kvapky kanavit...az ma prepustili tak som este brala ten kanavit.
hm to je vlastne ten postup ako u mna ze sa len zastavi krvacanie ale sa nijak neprispieva k vstrebaniu hematomu, tj sa moze aj zvacsovat, vracat a toho sa bojim. Pozerala som aj homeopatov su bylinky ako arnika ktora sa podava na taketo stavy s hematomami a vraj skvele funguje na hojenie lenze zaroven najdem hned stranky kde pisu ze je nebezpecna v tehotenstve - tak co robit...
@leni81 uz som z toho bola na nervy spinila som s prestavkami asi 3 mesiace, uz som si zacala zhanat homeopatika ale nakoniec zrazu zmizol, cize co najviac lezat, brat ascorutin a dufat. mne napriklad robilo zle chodenie po schodcoch, alebo dlhsie chodenie - stacila vikendova prechadzka po tyzdni lezania - vzdy sa to potom rozbehlo cize ak mozes lahni si a lez kolko sa da. skusim pohladat to homeopatikum co mi odporucili na vtrebavanie
@leni81 tak som nasla ten papierik - Arnica D12 /toto sa da zohnat len v rakusku alebo mozno u homeopatov/ 1den 3x3gulicky, 2den 2x3gulicky, na 3den Sulfuricum acidum C30 3x3gulicky, na 4,5 a 6 den 1gulicku vecer. toto mam od rakuskeho homeopata ale som to nestihla vyskusat tak neviem ci to funguje

Ja som mala hematom v 14. tt, skoncila som v nemocnici, pichali mi injekcie proti krvacaniu, po 5 dnoch som sla domov, brala ascorutin, mesiac pokoj na lozku a vstrebal sa. S inou "liecbou" nemam skusenosti. Drzim palce, nech sa hematom vstrebe co najskor.