icon

Otehotnela som hneď po potrate. Bude to v poriadku?

sevgilimbeni
13. sep 2010

ahojte, 5 augusta som prisla o babetko...bola som este len na zaciatku tehotenstva....vcera som si ale robila tehotenske testy a vysli mi pozitívne....bojim sa ist k lekarovi, sice nikto mi nič nepovedal čo a aako po potrate....ale teraz neviem jedny pisu ze cim skor otehotniet a iní zasa len treba cakat pol roka....ako to je???je niekto teda bol niekto v takej situacii??

enusamt
10. nov 2016

@ejlin90 tak držím palce a potom daj vedieť ako 🙂

ejlin90
13. nov 2016

@enusamt vcera som citila pichanie vo vajecniku, tak som skusila test, mala slabulinke // na ovu teste, dnes silnejsie, testnem pozajtra este...vyzera to, ze vsetko sa vracia do normalu 🙂 🙂

enusamt
13. nov 2016

@ejlin90 noo... tak to už môže veselo začať snažilkovanie 🙂

dome
21. nov 2016

@weissrose ahoj🙂 tak dlho som tu nebola.. Ale ktomu či to tam bolo ano bolo 🙂 teda je teraz som 10 týždni a už sa teším na prcka za 2 týždne zistím ako ten červícek vyzerá 🙂

nita216
21. nov 2016

Ahojte som tu nova!Potratila som 29.oktobra,bol to spontanny potrat
v 4+5tt!Cistila som sa 7dni .Gynekolog nam povedal ze ked chceme mozme znova skusat -snazilkovat.No ja som chcela pockat aspon na prvu ms!Nepodarilo sa!Hoci sme pouzivali kondom ale zlyhala prasklo nam pritom predtym sme sa stale takto chranili a nic take sa nestalo tak sme si povedali ked za sebou to 2x zlyhalo tak.asi niekto albo nieco chce aby sme sa nebranili dalsiemu tehu!citim sa dobre aj psychicky aj fyzicky ale kedze spm ms este nedostala tak neviem na com sme!Ci sa nam podarilp alebo nie a neviem odkedy mam pocitat DC!Prve tehu bezproblemove a teraz po 4.5rokoch som otrhotnela a hned aj potratila!takze neviem co a ako!

nita216
21. nov 2016

@dome gratulujem Ti!Nech donosis do uplneho.konca!a nech sa ti narodi zdrave babo!Mala by som jednu otazocku!kedy si sa dozvedela ze cakas mimi?kedy si testovala?po kolkych dnoch ci tyzdnov od potratu?

dome
23. nov 2016

@nita216 ďakujem moc 🙂 ja dúfam že bude všetko dobré lebo mam stále paranoje v hlave ze niečo nieje poriadku ☹... No ja som mala po potrate 14 dní sexuálnu abstinenciu a po tých 14 dňoch sme začali 🙂 menzes som nemala možno prebehol počas krvácania po zákroku ale to neviem :-/ potom som si robila test a vyšiel negatívny no o týždeň som si ho urobila znovu a bolo to tam 🙂 no a vlastne keď som išla k doktorovi tak som bola 5 týždni skoro 🙂

nita216
23. nov 2016

@dome dakuj Ti za odpoved!a ked este sa mozem spytat kolko tyzdnov po potrate si robila ten test?

kwr
23. nov 2016

Ahoj, ja som.potratila prve skoro v 12.tt, zamlcany potrat. Potrebovala som kyret, a pi nom.lekarka (v UK) povedala ze nech pockame 2 tyzdne a po prbej mrche mozme skusat. A naozaj sa nam na poprbe zadarilo. Prvych 17 tyzdnov som mala hore dole nejake slabe krvacania ale syn bol zdravy a silny a ziadne ine tehu problemy neboli, narodil sa v 36+3 s vahou 3 kila🙂 viem ze lekari na Slovensku odporucaju pockat pol roka ale v konecnom dosledku je to Tvoje rozhodnutie. Ja som ked mal prvy syn 6mesiaciv planovane otehotnela s druhym synom a tiez doma nad tym.krutia hlavami...drz sa a mysli pozitivne...

nita216
24. nov 2016

@kwr ahoj .hoci ja som bola len na zaciatku 4+5tt ale moj doki povedal ,ze ked sa na to citime a kedze vsetko po spontannom potrate (bez kyretaze )bolo ok mozme zacat hned!len ja som chcela pockat do prvej MS!

dome
1. dec 2016

@nita216 no ha som si ho robila asi po 3akebo 4 týždňoch ale viem ze prvý mi vyšiel negatívny a potom ďalšie dva pozitívne 🙂

nita216
1. dec 2016

@dome dakujem ja len zajtra testnem ms meska tak uvidime!

vanda12345
6. dec 2016

@ejlin90 fakt??ja som bola4,11a este ani mrchu nemam ale asi po 2by som zacala a ty??

vanda12345
6. dec 2016

@enusamt ahoj ja 33den a tiez este nemam a tie ostatne ti ako dosli normla?,ci sa ti to zmenilo dik

enusamt
6. dec 2016

@vanda12345 ahojik... Tak prva ms mi dosla na 39 den, druha na 38 a tretia uz nedosla 🙂 cize momentalne som 17.tyzden

vanda12345
6. dec 2016

@enusamt no pekbe teda aj ja by som to tak nejak brala ja sa tak cem pokusit a to ako si vedela kedy mas plodne hmmm??

ejlin90
6. dec 2016

@vanda12345 jj, mala som normalny ovulacny cyklus, ms na 30-ty den a dnes mi skoncila... o par dni ideme na to 😝 na hemato mi zistili trombofilny stav, takze jedine co mi odporucili, ak teraz otehotniem, hned sa hlasit u dr., aby mi dali heparinove injekcie... drzim palce

vanda12345
6. dec 2016

@ejlin90 tak to si mala fajn ja 33den a stale cakam tak cakam no co uz mne nic nezistili takze asi len blba nahoda pekne ze sa uz chystas hned snazilkovat ja by som po 2 ale kedy to bude??😉v ktorom tt sa to stalo?kolko mas r a to bude vase prve??dik aj ja ti drzim prsty

ejlin90
6. dec 2016

@vanda12345 hadam coskoro pride, myslim, ze normalne je aj tych 6 tyzdnov od zakroku 🙂 ja som hned po zakroku zacala uzivat inofolic a pit alchemilkovy caj.. mne z normalnych krvnych testov na gynde nic nezistili, az po potrate na hemato mi zistili zlu zrazanlivost, bo v rodine boli potraty... MA mi zistili v 9tt ale babo sa prestalo vyvijat v 6tt, uz mu bilo srdiecko na poradni a potom uz nie. mam 27 a malo to byt nase prve,, hadam sa s druhym uz uvidime 🙂 kupodivu som na tom celkom dobre... a ty si ako na tom? este tiez nemas babatko?

vanda12345
6. dec 2016

@ejlin90 no tak to som rada ze nieco zistili a mozu to aspon liecit aby bolo vsetko tak ako ma nie nie ja uz 2deti teda skoro tinedzerov mam takze ozaj asi len nahoda kedze tie tehu boli v poho takze verime😉 ja som ani k svojmu nestihla ist zacala som krvacat a o par dni uz vsetkom a ked malo byt kontrolne hcg a sono tak kleslo a ze plod odumrel a tak isto cochvila budeme spolu tehulkovat do uspesneho konca😉ako ja si spomeniem co a ako ale uz sa tesim na to ze to pride znova

vanda12345
6. dec 2016

@ejlin90 j ja pijem alchemilku kys listovu a E tak my to proste dame no nie??🙂

ejlin90
6. dec 2016

@vanda12345 takze nemusel byt ani zakrok? ja na to ani radsej nemyslim, bolo to strasne stresujuce..v tom case som mala pilno v praci, tak som nemala ani cas mysliet na tie zle veci.. skor sa pripravujem na buduce tehu, isto to dame 🙂 novorocny darcek budu // 😇

vanda12345
6. dec 2016

@ejlin90 ale ano hned po kontrolnom sone ze zakrok urobime poobede bolo to 4.11 a tak stale cakam na mrchu a presne ako pises zaciatok roka je nas a budu // a vsetko naj naj este ani prvu som nedostala a az po 2 chcem no fuuuu snad sa mi vratia moje kratke cykli aj ked teraz neviem😲

ejlin90
6. dec 2016

@vanda12345 to je strasne individualne... ja som vecer pred mrchou popila vela cerveneho vina, bol vecierok, mozno mi to "pomohlo" 😅 😅 mne sa tak dlho veru cakat nechce, ja dufam, ze uz na silvestra bude tehu test pozitivny 🙂 vsetko dobre dopadne 😉

vanda12345
6. dec 2016

@ejlin90 ty ty ty hned by som aj ja ale vies co ked ty budes tehu na silvestra tak ja skusam tiez po prvej😉 no ktovie ci budem vediet ako s ovu kedze ja mam teraz skoro stale nejaky vytok ty si nemala??jasne ze dobre dopadne

ejlin90
6. dec 2016

@vanda12345 10 dni som spinila, potom akoby utalo nic a potom som mala ovulacny hlien a potom uz normalne vytok ako kazdy cyklus a potom ms 🙂 a etraz uvidime ze co... okej, som zvedava 😝

vanda12345
6. dec 2016

@ejlin90 tak to mas fajn super drzim prsty aby ti to vyslo ako si prajes🙂

enusamt
7. dec 2016

@vanda12345 🙂
co sa tyka ovu, tak keby sa mi neprejavovala vyraznym hlienom a aj mokrom (vrchol ovu),tak ani netusim, ze ju mam, pretoze ja inak ziadne priznaky vtedy nemam... Tak len vdaka tomu...
@vanda12345

vanda12345
7. dec 2016

@enusamt dik moja aj ja mam hlien tak budem pit grevopy dzus nech to este zosilim aaa juchu dnes 1dc takze 4.11 kyr a 7,12 mrcha dockala som sa 😉 este jednu a mozeme snazilkovat ty sa drz

enusamt
7. dec 2016

@vanda12345 dakujem 🙂
tak vela zdaru prajem 😉