icon

Otehotnela som hneď po potrate. Bude to v poriadku?

sevgilimbeni
13. sep 2010

ahojte, 5 augusta som prisla o babetko...bola som este len na zaciatku tehotenstva....vcera som si ale robila tehotenske testy a vysli mi pozitívne....bojim sa ist k lekarovi, sice nikto mi nič nepovedal čo a aako po potrate....ale teraz neviem jedny pisu ze cim skor otehotniet a iní zasa len treba cakat pol roka....ako to je???je niekto teda bol niekto v takej situacii??

vanda12345
7. dec 2016

@enusamt dakujem napodobne snad ta o chvilu budem napodobnovat s bruskom🙂

ejlin90
Autor odpoveď zmazal
vanda12345
7. dec 2016

@ejlin90 ano a nikdy som sa jej tak netesila a cakala som vacsi masaker ako podbrusko poboluje ale tak v norme a ani ziadne krvave sonety este jednu a bude ok🙂

ejlin90
Autor odpoveď zmazal
vanda12345
7. dec 2016

@ejlin90 skusim sa na nu zamerat ale tazko nejak ked neviem ako nabehne dalsi cyklus no snad ju budem citit a vidiet hlien a nikdy som nic extra nerobila ale co som ako tak ochotna vyskat su ovu testy aspon mat aku taku predstavu ale to az keby po 2ms nevyslo ale verim ze to vyjde

ejlin90
Autor odpoveď zmazal
vanda12345
8. dec 2016

@ejlin90 tak snad si to tak vymakla ako prvy krat a budes moct pekne tehulkovat prajem ti to a potom sa pridam aj ja😀

123klarika
6. mar 2017

Ahojte dievčatá..je možné, že som otehotnela na 5 deň po spontánnom potrate? Mám príznaky, len test by mi asi určite ešte vyšiel pozitívny, keď že zrejme je v tele ešte HCG hormón..Po potrate som nemala žiadne príznaky tehotenstva a cítila som sa dobre ( po zdravotnej stránke) Mala som chuť na sex a bol to náš jediný pohlavný styk, odvtedy sme sa nemilovali. Nechutí mi káva, napína ma ráno na vracanie a svrbia až bolia ma bradavky.Viete mi niektorá odpovedať, skôr ako pôjdem k lekárovi?

dii16
7. mar 2017

Ahojte dievcata, dakujem Vam za vase prispevky a stastne konce, dodavaju mi odvahu a povzbudzuju ma 🙂 tiez som prednedavnom zazila kyretaz. Ale snazim sa mysliet na to co bude a tesim sa na snazenie a dve // 🙂

minicka20
14. nov 2017

Ahojte baby, krvacala som 9 dní kde som sa dozvedela ze som potratila. Ako dlho mam čakať do ďalšieho snazilkovania? Bola som cca v 3 tt a vyčistila som sa sama... Žiadne bolesti nič. Musim čakať na prvu mrchu alebo môžem hneď začať? Ďakujem za každú odpoveď

enusamt
14. nov 2017

@minicka20 v podstate si prežila biochemické tehu.. ako keby meškajúca MS... čiže ti vôbec nič nebráni tomu, aby ste sa snažili hneď 🙂
ja mám takú skúsenosť: máj - potrat v 2 mesiaci, august- biochemické, september - úspešné tehu 🙂

minicka20
15. nov 2017

@enusamt ahoj ďakujem za radu. Teda myslíš že teraz bude pre mňa jednoduché otehotnieť? ... A teda vôbec nečakať na prvú MS?

enusamt
15. nov 2017

@minicka20 ono to záleží od toho, aký typ ženy si.. čo sa snaží viac mesiacov, kým sa zadarí alebo úspech na prvú šupu.. ja som ten druhý prípad.. takže ťažko povedať, či to bude jednoduché 🙂
ale inak áno... akonáhle príde prvá ovulácia, tak šup na to 🙂

enusamt
15. nov 2017

@minicka20 zvykne sa vravieť, že po takej skúsešnosti je maternica dobre "pohnojená" a tak je lepšie prirpavená na ďalšie tehu 🙂

ludka140281
15. nov 2017

@sevgilimbeni ja som otehotnela 3mesiace po potrate,,,všetko bolo uplne v poriadku a narodila sa mi v termíne krásna velká a zdrava dcerka,,,každý organizmus reaguje inak,,,teš sa,,nestresuj sa,, 🙂 pre tvoju psychiku-čím skor,tým lepšie dietatko...držím prsty❤

minicka20
15. nov 2017

@enusamt no práve že nám sa nedarí, inak ako teraz vypočítať ovuláciu? Strašne chceme bábätko.

enusamt
15. nov 2017

@minicka20 pocitat ju nema az taky vyznam... prvorade su priznaky ovulacie - pichanie vo vajecniku, hlien, vytok, mierna bolest podbruska... mas nieco z toho? A cca na ktory den cyklu si ju zvykla mat?

minicka20
19. nov 2017

@enusamt zvykla som ju mať týždeň po menštruácii, teraz už 3 deň menštruujem teda uvidíme kedy príde prvá ovulácia a pudtime sa do toho. No znovu už mi pomaly menštruácia končí neviem prečo možno to je po potrate normálne, tak uvidíme čo a ako sa vývinie . Snáď sa nám pošťastí. 🙂

minicka20
29. nov 2017

Ahojtee baby bolesti v ľavej strane bruška tiahnuce sa do krížov,skôr také pichanie.... ovulácia práve končí viem lebo robila som ovu testy co myslíte? Som tehu?

enusamt
29. nov 2017

@minicka20 ahoj... a kedy ste sa snažili? 🙂
pretože ak by si bola tehu, tak nielen ms nepríde, ale ani ovu.. čiže to ako znak nie je

minicka20
30. nov 2017

@enusamt no vlastne ide o to ze počas celej ovulácie, teraz čiže do MS mám ešte týždeň aj niečo ,ale myslela som ci to nemôže byť spôsobené uhniezdovanim, je to možné? Prvy krat sme sa snažili 10 dni do zadu. A dokonca predvčerom som trošku spinila, vcera to pichanie v podbrušku na lavej strane.

enusamt
30. nov 2017

@minicka20 ovu trvá asi len 3 dni /súdim podľa seba/, takže už ju nemáš, ak ste sa snažili počas nej 10 dní dozadu... a čo opisuješ ako príznaky, tak kľudne môže byť ako príznak uhniezďovania.. mnohé tehuľky to opisovali presne takto.. tak držím palce, aby to vyšlo 😉 o necelý týždeň už môžeš aj skúsiť testovať

minicka20
30. nov 2017

@enusamt dúfam že to bude, no áno už mám po ovu 🙂 kedy asi tak by mohol test ukázať ? Tak za 7 dní? Čiže 5 dni pred MS to už ukáže? Snáď nepríde sklamanie :/

enusamt
30. nov 2017

@minicka20
ťažko povedať.. pretože každej rastie hcg inak .. niektorej ukáže už 10 dpo slabého ducha a niektorej neskôr 🙂 vydrž minimálne 4 dni a potom skúšaj.. a keď nič, tak si radšej počkaj na deň ms... ja viem, trpezlivosť je veliká, sama som si tým prešla, ale dá sa to vydržať 🙂

sticker
minicka20
30. nov 2017

@enusamt ja by som ho najradšej urobila už dnes. Skúsim ale až tak o týždeň a ak druhá ciarka nebude tak už radšej netestujem lebo stres a sklamanie mi tiež asi veľmi nepomáha, už 2 roky sa snažíme, keď to konečne prišlo a zbadala som 2 // tak som myslela že odpadnem, plač ,slzy šťastia a na koniec bio tehu :( bolestivé strašne. Teraz neviem či to bude pre mňa ľahšie otehotnieť alebo stále na rovnakej úrovni. ... Nikdy som sa netesila tak ako keď mi test ukázal // .

mlil77
30. nov 2017

@minicka20 ahoj, neviem ci som správne pochopila, mala si spontánny potrat a hneď ste sa pokusali o bábo ? Zaujima ma to lebo je to žiaľ aj moj príbeh....dakujem za odpoveď...

kllamarka
30. nov 2017

@minicka20 Telo vie samo co ma robit. Ak je dostatocne silne, tak nema problem s uhniezdenim dalsieho vajicka.
Ja som potratila v 7tt. Sama som sa vycistila, ziadne ine problemy som nepocitovala iba dlhsie cistenie. No a dalsia MS ani neprisla. Mame krasnu zdravu dceru.
Ak maternica nie je pripravena...dalsie vajicko neuchyti ani keby sa najviac snazis.

minicka20
1. dec 2017

@mlil77 ahoj áno mala som spontánny potrat v 4tt, hneď sme začali skúšať znova, vraj v tom nie je žiaden problém ani riziko, závisí to od organizmu ženy... 🙂

minicka20
1. dec 2017

@kllamarka ahoj, tiež som sa vyčistila sama. Prišla mrcha normálne a skúšame znova, v čase ovu sme to robili po celý čas tak snáď už som v poriadku a podarí sa... pred 3 dňami som trošku spinila, pred 2 dňami ma pichalo na ľavej strane pod bruška a tiahlo sa to do krížov, dnes ma neuveriteľne bolia kríže... Tak uvidíme čo z toho bude 🙂 snáď už som tehu 🙂 no ale tehotenský test mi to bohužiaľ ešte neukáže, nič iné mi neostáva len čakať. A pekne ďakujem za odpoveď.

kllamarka
2. dec 2017

@minicka20 drziim palce! iba musim dodat, ze po tom ma uhniezdovanie dost bolelo..citila som bolest 1-2 dni (predosle pokusy som nic necitila).
Urcite budes tehu mesiac-dva...aj 6 nerobia ziadnu rolu. Ked bude drobec vonku, sa na tych par mesiacoch hore dole len zasmejes 🙂