Otehotnela som hneď po potrate. Bude to v poriadku?
ahojte, 5 augusta som prisla o babetko...bola som este len na zaciatku tehotenstva....vcera som si ale robila tehotenske testy a vysli mi pozitívne....bojim sa ist k lekarovi, sice nikto mi nič nepovedal čo a aako po potrate....ale teraz neviem jedny pisu ze cim skor otehotniet a iní zasa len treba cakat pol roka....ako to je???je niekto teda bol niekto v takej situacii??
@ejlin90 ano a nikdy som sa jej tak netesila a cakala som vacsi masaker ako podbrusko poboluje ale tak v norme a ani ziadne krvave sonety este jednu a bude ok🙂
@ejlin90 skusim sa na nu zamerat ale tazko nejak ked neviem ako nabehne dalsi cyklus no snad ju budem citit a vidiet hlien a nikdy som nic extra nerobila ale co som ako tak ochotna vyskat su ovu testy aspon mat aku taku predstavu ale to az keby po 2ms nevyslo ale verim ze to vyjde
@ejlin90 tak snad si to tak vymakla ako prvy krat a budes moct pekne tehulkovat prajem ti to a potom sa pridam aj ja😀
Ahojte dievčatá..je možné, že som otehotnela na 5 deň po spontánnom potrate? Mám príznaky, len test by mi asi určite ešte vyšiel pozitívny, keď že zrejme je v tele ešte HCG hormón..Po potrate som nemala žiadne príznaky tehotenstva a cítila som sa dobre ( po zdravotnej stránke) Mala som chuť na sex a bol to náš jediný pohlavný styk, odvtedy sme sa nemilovali. Nechutí mi káva, napína ma ráno na vracanie a svrbia až bolia ma bradavky.Viete mi niektorá odpovedať, skôr ako pôjdem k lekárovi?
Ahojte dievcata, dakujem Vam za vase prispevky a stastne konce, dodavaju mi odvahu a povzbudzuju ma 🙂 tiez som prednedavnom zazila kyretaz. Ale snazim sa mysliet na to co bude a tesim sa na snazenie a dve // 🙂
Ahojte baby, krvacala som 9 dní kde som sa dozvedela ze som potratila. Ako dlho mam čakať do ďalšieho snazilkovania? Bola som cca v 3 tt a vyčistila som sa sama... Žiadne bolesti nič. Musim čakať na prvu mrchu alebo môžem hneď začať? Ďakujem za každú odpoveď
@sevgilimbeni ja som otehotnela 3mesiace po potrate,,,všetko bolo uplne v poriadku a narodila sa mi v termíne krásna velká a zdrava dcerka,,,každý organizmus reaguje inak,,,teš sa,,nestresuj sa,, 🙂 pre tvoju psychiku-čím skor,tým lepšie dietatko...držím prsty❤
@enusamt zvykla som ju mať týždeň po menštruácii, teraz už 3 deň menštruujem teda uvidíme kedy príde prvá ovulácia a pudtime sa do toho. No znovu už mi pomaly menštruácia končí neviem prečo možno to je po potrate normálne, tak uvidíme čo a ako sa vývinie . Snáď sa nám pošťastí. 🙂
Ahojtee baby bolesti v ľavej strane bruška tiahnuce sa do krížov,skôr také pichanie.... ovulácia práve končí viem lebo robila som ovu testy co myslíte? Som tehu?
@enusamt no vlastne ide o to ze počas celej ovulácie, teraz čiže do MS mám ešte týždeň aj niečo ,ale myslela som ci to nemôže byť spôsobené uhniezdovanim, je to možné? Prvy krat sme sa snažili 10 dni do zadu. A dokonca predvčerom som trošku spinila, vcera to pichanie v podbrušku na lavej strane.
@minicka20 ovu trvá asi len 3 dni /súdim podľa seba/, takže už ju nemáš, ak ste sa snažili počas nej 10 dní dozadu... a čo opisuješ ako príznaky, tak kľudne môže byť ako príznak uhniezďovania.. mnohé tehuľky to opisovali presne takto.. tak držím palce, aby to vyšlo 😉 o necelý týždeň už môžeš aj skúsiť testovať
@minicka20
ťažko povedať.. pretože každej rastie hcg inak .. niektorej ukáže už 10 dpo slabého ducha a niektorej neskôr 🙂 vydrž minimálne 4 dni a potom skúšaj.. a keď nič, tak si radšej počkaj na deň ms... ja viem, trpezlivosť je veliká, sama som si tým prešla, ale dá sa to vydržať 🙂

@enusamt ja by som ho najradšej urobila už dnes. Skúsim ale až tak o týždeň a ak druhá ciarka nebude tak už radšej netestujem lebo stres a sklamanie mi tiež asi veľmi nepomáha, už 2 roky sa snažíme, keď to konečne prišlo a zbadala som 2 // tak som myslela že odpadnem, plač ,slzy šťastia a na koniec bio tehu :( bolestivé strašne. Teraz neviem či to bude pre mňa ľahšie otehotnieť alebo stále na rovnakej úrovni. ... Nikdy som sa netesila tak ako keď mi test ukázal // .
@minicka20 Telo vie samo co ma robit. Ak je dostatocne silne, tak nema problem s uhniezdenim dalsieho vajicka.
Ja som potratila v 7tt. Sama som sa vycistila, ziadne ine problemy som nepocitovala iba dlhsie cistenie. No a dalsia MS ani neprisla. Mame krasnu zdravu dceru.
Ak maternica nie je pripravena...dalsie vajicko neuchyti ani keby sa najviac snazis.
@kllamarka ahoj, tiež som sa vyčistila sama. Prišla mrcha normálne a skúšame znova, v čase ovu sme to robili po celý čas tak snáď už som v poriadku a podarí sa... pred 3 dňami som trošku spinila, pred 2 dňami ma pichalo na ľavej strane pod bruška a tiahlo sa to do krížov, dnes ma neuveriteľne bolia kríže... Tak uvidíme čo z toho bude 🙂 snáď už som tehu 🙂 no ale tehotenský test mi to bohužiaľ ešte neukáže, nič iné mi neostáva len čakať. A pekne ďakujem za odpoveď.

@enusamt dakujem napodobne snad ta o chvilu budem napodobnovat s bruskom🙂