icon

Otehotnela som hneď po potrate. Bude to v poriadku?

sevgilimbeni
13. sep 2010

ahojte, 5 augusta som prisla o babetko...bola som este len na zaciatku tehotenstva....vcera som si ale robila tehotenske testy a vysli mi pozitívne....bojim sa ist k lekarovi, sice nikto mi nič nepovedal čo a aako po potrate....ale teraz neviem jedny pisu ze cim skor otehotniet a iní zasa len treba cakat pol roka....ako to je???je niekto teda bol niekto v takej situacii??

Strana
z6
martinazajacova3
24. dec 2023

@7tinka7 no však bol aj kyret a stále pozitívne testy neviem čo sa deje zomnou mám dostať menzes Tak uvidim

7tinka7
25. dec 2023

@martinazajacova3 bud tam nieco zabudli.. alebo si opat tehotna ale ano po kyrete sa odporuca aspon 3M pauza aby sa stena maternice dala doporiadku. Ale su zeny co tiez otehotneli hned a ok a su aj take co hned potratili. Ideal asi skocit k gyn. Popripade kedze su svkatky kup si clear blue testy tie digy a kukni ci hodnota hcg stupa
1-2 / 2-3 / 3+ ak to bude ob tyzden rast tak je to nova tehotnost ak bude stat tak zle vycistili.. ale asi by som necakala a zasla k dr co najskor.

martinazajacova3
25. dec 2023

@7tinka7 áno Moja Po sviatkoch musím ísť Lebo sa aj strašne bojim mám ísť naspet na vloženie embrya 10 toho januára 🙏❤️mislim že samy to us podary🤔😌

Strana
z6